Joooj ja tek sad vidim da sam se zapisala da mi je termin 20.04. Zapravo mi je 20.03
Zakazan mi je ponovo pregled 06.09. pa cemo videti.. Pokusali su mi preko stomaka raditi uz ali mi nije bila puna besika, pa je vaginalno. Samo mi je rekao da je gest. mesak 16.5mm i to je to, ne vidi se plod i otkucaji srca. Nadam se da ce sledeci uz biti sve u redu. Mozda mi je ovulacija bila kasnije, a pritom ni menstruacije me nisu na onih 28 dana vec od 30 pa do 37-8, sve zavisi, od meseca do meseca..
Minina
Vidjet ces na idućem pregledu. I meni je zakazan UZV 06.09 (11 tt.) ali tad ću bit 12.tj
vecer drage trudnice, evo ja sam danas bila na kontroli koju sam jedva docekala ;) sve je ok, mjerio je nuhalni nabor, 0,7mm je sto je dobar znak, vidjele su se i rucice i nogice kako se micu, a beba je velika 5,33cm.. na prethodnom pregledu me je doktor vec upoznao s prenatalnim testovima i vec sam bila odlucila da ako bude sve ok sa nuhalnim naborom da necu ici na to, medutim dobila sam neki dojam kao da bi bio "red" da se to obavi cisto radi formalnosti, nije me naravno nitko nagovarao ni nista, to je kao cisto nasa odluka.. tako da cu ipak otici sutra to obaviti ma da, s obzirom na uzv i mjere, mislim da nemam razloga za nikakvu brigu.. ne zelim uopce razmisljati o tome da bi nesto sad trebalo tu ispasti lose, a s druge strane i da nesto nije kako treba, voljela bi to znati.. mjesane emocije, neznam kako drugacije objasniti... meni je stomak vec dobro iskocio, sto je isto malo cudno jer je dosta rano? znam da nije od ploda takav, ali valjda sva ta napuhanost, neznam.. ugl. skrivati se vise bas i ne mogu ;)
Da me odg. svakoj posebno...drage majke,žene,kraljice,hvala vam na čestitkama i potpori :)
Termin mi je 01.04., i ne,nemojte se smijat ;) a porod u varaždinskoj bolnici,pa ko ima kakva novija iskustva od tamo dobro došla su.... do sada sam čula same pohvale pa se i nadam da će tako i ostat u mom slučaju :)
I da,krivo sam se izjasnila...Uvijek mijesam..Znaci ne 20.04 nego 20.03..Ispravila samu tablici.
Tu sam, živa sam, pokušavam se što više primiriti pa se ne javljam. Nekih promjena nema, ne krvarim ni ništa pa čekam ponedjeljak...
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji