Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 21:55

Joooj ja tek sad vidim da sam se zapisala da mi je termin 20.04. Zapravo mi je 20.03

• minina_tetka
    24. Kolovoz 2016. 21:57

Zakazan mi je ponovo pregled 06.09. pa cemo videti.. Pokusali su mi preko stomaka raditi uz ali mi nije bila puna besika, pa je vaginalno. Samo mi je rekao da je gest. mesak 16.5mm i to je to, ne vidi se plod i otkucaji srca. Nadam se da ce sledeci uz biti sve u redu. Mozda mi je ovulacija bila kasnije, a pritom ni menstruacije me nisu na onih 28 dana vec od 30 pa do 37-8, sve zavisi, od meseca do meseca..

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 22:27

Minina
    Vidjet ces na idućem pregledu. I meni je zakazan UZV 06.09 (11 tt.) ali tad ću bit 12.tj

• Maya91
    24. Kolovoz 2016. 22:48

vecer drage trudnice, evo ja sam danas bila na kontroli koju sam jedva docekala ;) sve je ok, mjerio je nuhalni nabor, 0,7mm je sto je dobar znak, vidjele su se i rucice i nogice kako se micu, a beba je velika 5,33cm.. na prethodnom pregledu me je doktor vec upoznao s prenatalnim testovima i vec sam bila odlucila da ako bude sve ok sa nuhalnim naborom da necu ici na to, medutim dobila sam neki dojam kao da bi bio "red" da se to obavi cisto radi formalnosti, nije me naravno nitko nagovarao ni nista, to je kao cisto nasa odluka.. tako da cu ipak otici sutra to obaviti ma da, s obzirom na uzv i mjere, mislim da nemam razloga za nikakvu brigu.. ne zelim uopce razmisljati o tome da bi nesto sad trebalo tu ispasti lose, a s druge strane i da nesto nije kako treba, voljela bi to znati.. mjesane emocije, neznam kako drugacije objasniti... meni je stomak vec dobro iskocio, sto je isto malo cudno jer je dosta rano? znam da nije od ploda takav, ali valjda sva ta napuhanost, neznam.. ugl. skrivati se vise bas i ne mogu ;)

• nelica_4
    25. Kolovoz 2016. 07:14

Da me odg. svakoj posebno...drage majke,žene,kraljice,hvala vam na čestitkama i potpori :)
    Termin mi je 01.04., i ne,nemojte se smijat ;) a porod u varaždinskoj bolnici,pa ko ima kakva novija iskustva od tamo dobro došla su.... do sada sam čula same pohvale pa se i nadam da će tako i ostat u mom slučaju :)

Tina2901
    25. Kolovoz 2016. 09:08

I da,krivo sam se izjasnila...Uvijek mijesam..Znaci ne 20.04 nego 20.03..Ispravila samu tablici.

Viki_ri
    25. Kolovoz 2016. 10:01

Tu sam, živa sam, pokušavam se što više primiriti pa se ne javljam. Nekih promjena nema, ne krvarim ni ništa pa čekam ponedjeljak...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.