Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 16:54

SamSara To je ta količina! :) 
    Moj prenatal ima 800 mcg što je jednako 0,8 mg.. Ne brini :)

Joooj kad ovako pričate o hrani odmah mi zakrulji, a stalno mi je nešto u ustima :)

Brzo će ponedjeljak! :)) Jupiiii! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    22. Kolovoz 2016. 17:11

OhSoBoho iskreno mi je jako žao što beba nije ostala, baš tebi kao pokretačici proljetnih. Kad je moja prijateljica to proživjela u 9.tj.uopće nisam shvaćala koliko je to teško i samo sam joj bedasto rekla: ma beba nije htjela biti vodenjak po horoskopu, možda hoće biti baš lav kao ti. I stvarno je tako bilo, za 6mj je zatrudnila i sad ima predivnih sina, lava. Možda je stvarno sve izvan naše kontrole i mora se dogoditi tek onda kad je određeno. Dakle čekamo te negdje da pokreneš jesenske bebe 2017, ako ne i prije .

[/url

Zabica29
    22. Kolovoz 2016. 17:28

Mrs.K ja ništa nažalost ne izbjegavam (osim alkohola). Trudila sam se ne pit kavu, ali kad sam potrošila bianku, jednostavno sam si popustila sa tom 1 mliječnom jutarnjom šalicom... Još uvijek mi je tako fina... I nareske jedem, ali ne često. Npr dimcek. Sireve isto, teško mi se odreći ovog kupovnog svježeg sira, to baš volim. Trudim se što više voća. Sad mi je to neka nova fora usput do posla si kupiti 2 nektarine. Slatkog jedem previše, skoro svaki dan ili nešto čokolade ili sladoled . Za doručak uzmem ili bananu ili zobene,  ručak se trudimo kuhat, al ponekad padnu i ćevapi, a za večeru obično voćni jogurt ili kefir...
    Što se tiče kupovanja još nisam baš ništa, al bojim se da će ta brana puknut čim saznam spol... Za namještaj već odavno znam što uzimam u Ikei, al to ćemo tek u veljači negdje. Kolica stalno pručavam, već sam stigla imat 2 favorita i promijeniti mišljenje, ali i to ćemo tek poslije nove godine. No naš još čeka puno drugih odluka prije ovih slatkih, možda čak i preseljenje...

[/url

mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 17:34

Vidim da su sve trudnice selice :D Ili su to nedavno prošle ili ih to tek čeka.

Zabica nemoj se gristi radi pokoje nezdrave stvari. Dok god je tu štogod i zdravog nemaš razloga biti tužna. Mi smo samo ljudi.. ne samo ljudi.. već ljudi koji rade ljude! :D 
    Ajme ja bi samo od voćnog jogurta umrla od gladi :D 
    Svaka čast. Mi smo stalno gladni. Već vidim da će me doktorica vikat kad me vidi...

Ja se nadam da će nama sobica za malca bit gotova dok dođe, al sve sam uvjerenija da će nekoliko mjeseci biti sa nama. 
    Ikea je zakon! :) 

Jeste vidjele dnevnik trudnoće u Dm-u? Ja sam ga kupila i baš mi je drago što jesam! :)

pumpkin
    22. Kolovoz 2016. 17:46

I ja planiram sve kupiti u Ikei! Iako...prijateljica koja je rodila prije 3 I 2 god me davno pitala zelim li da mi ostavi neke stvari. rekla sam da, I nadam se da ih jos cuva. Planiram joj reci iduci tjedan.
    Ja isto mislim da ce prvih nekoliko mjeseci beba biti s nama u sobi.

Ja sam sad pricala s mamom, I ona mi kaze da se nisam dovoljno udebljala. U prvoj trudnoci ona dobila 39 kg. Pitam ja sta si jela-kaze ona narance I grozdje   nekako mislim da mi nije rekla sve!

I ja bih taj dnevnik. Mozda mogu nesto slicno pronaci na internetu?!

Zabica29
    22. Kolovoz 2016. 17:47

Ma da ali taj jogurt je zadnji obrok, negdje u 22:30 sa duphastonom, a ona čokolada se zna zalomiti u vrijeme kad inače ljudi jedu večeru, dok nam je naš ručak zapravo oko 5. Tak da nisam gladna, stalno nešto jedem.

[/url

Zabica29
    22. Kolovoz 2016. 17:52

39kg wow! Pa Jel prije toga bila mršava? Jel sve izgubila?
    Ja sam inače sretna jer si nekako mislim da sam dobila samo 1 kg. Mislim da sam u početku mrvicu izgubila pa sad dobila zapravo malo više od tog 1. Ali težina mi je skroz različita navečer i (5pišanja kasnije) ujutro... Skoro kilu i pol različito. A stanem još u stare hlače jer su meni sve bile široke u struku a uske na kruška dijelu...

[/url

pumpkin
    22. Kolovoz 2016. 17:58

Da, bila je skroz mrsava. Rodila je jos troje djece nakon toga, I sada izgleda ok za svoje godine. Kaze da bi joj svaki put ostalo par kg nakon poroda, ali s obzirom da nije nikad vjezbala niti pazila na prehranu, to je I za ocekivati.

Meni isto tezina varira izjutra I navecer. Ja isto stanem u sve hlace, iako ponekad otkopcam dugme.
    Ne znam jel umisljam, al cini mi se da mi se koza lica bas popravila. Kakvo je stanje s vama?

mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 18:01

pumpkin super što ti ima tko dati! :) Ja sam nekako među zadnjima ostala trudna i svi koji su imali, dali su nekom drugom. :D 

Nisam sigurna da ima na netu baš dm dnevnik.. Ako ne mora bit Dm-ov onda imas ogroman izbor! :)
    Ako se od naranča i grožđa dobije 39 kg ne gine mi onda da sakupim još jednom svoju trenutnu kilažu :D 
    Mama ti je zakon! :)

Zabica aha, sad mi je jasnije :D Koliko dugo moraš piti Duphaston?

mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 18:03

Meni su ramena, leđa i vrat puni prištića sitnih. Mislila sam da je to od kreme za sunčanje, ali odavno smo se vratili sa mora i još su uvijek tu.
    Samo čekam da mi lice bukne, a do prije godinu dana sam kuburila sa velikim cističnim aknama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.