Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 16:41

Joj kako me ove mučnine ubijaju. Čim ustanem dođe mi za povratit.Al ajde vani nije nešto pretjerano vruće,zato nas spasi klima

Predvečer bih izašla u šetnju ali mi je muka pa se nadam da će se smiriti.

Mancetto jesi li ti po prvi puta trudna ili? Sorry ako si već napisala.

Pavla
    24. Kolovoz 2016. 17:19

Dobrodošla Nelice
    Kad ti je termin da te uvrstamo u tabelu ?

29.8.2022. ➕

Zabica29
    24. Kolovoz 2016. 19:19

Nelice dobro došla! 
    Jel nam se Viki javljala?
    Meni danas opet muka... Već sam mislila da sam joj umakla, ali eto tu je... Inače se zadnjih par dana budim više fit nego inače, čak se pitam: a gdje mi je trbuh, mogao bi već malo pokazat se...
    Mancetto ja sam taman prošli tjedan podigla krvnu grupu i markere za hepatitis... Sve je ok. Jel već netko imao onaj ultrazvuk gdje se gleda nosna kost i nuhalni nabor? Joj nikako dočekati idući pregled. Jel vam na redovnim pregledima provjeravaju urin na proteine? Baš sam danas pričala s prijateljicom kojoj to nikad nisu radili dok nije bilo već kasno. Zbog preeklampsije je morala rodit s nekih 7mj. Ali sad je sve dobro i mala je prepreslatka.

[/url

• minina_tetka
    24. Kolovoz 2016. 20:33

Bila sam na prvom ultrazvuku, inace po poslednjoj menstruaciji sam 6+4 a po ultrazvuku 6. Gestacijski mesak je 16.5mm ali se jos uvek ne vidi zametak. Ima li ko slicnih iskustava?

Mancetto
    24. Kolovoz 2016. 20:47

Tina da, ovo mi je prva trudnoća veselim se svim novim izazovima i jedva čekam proljeće.

Zabica meni je doktorica na zadnjem pregledu mjerila nuhalni nabor, oko 1 mm je, što znači da je super i nosna kost je već vidljiva što je isto odličan znak. Jedva čekam slijedeći pregled da vidim kako naša mrvica raste 

Mancetto

Pavla
    24. Kolovoz 2016. 20:50

Viki, di si ????
     javi se

29.8.2022. ➕

• minina_tetka
    24. Kolovoz 2016. 20:58

A meni niko nece da odgovorii?

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 21:07

Minina tetka, vjeruj mi nemam iskustva s time ali samo ti mogu reći da se ne trebaš brinuti. Tek si 6.tj razvit će se to sve pomalo

Pavla
    24. Kolovoz 2016. 21:44

Minina,
    sad mogu (duže) odgovorit ... kad sam dicu stavila leć
    Evo ovako, meni se to dva puta dogodilo. Poanta je (u većine trudnica) u tome što dođu pre rano na prvi pregled, pa se embrionalni odjek još ne vidi. Zato me iskustvo naučilo da je najbolje tamo duboko u sedmom tjednu otić na prvi pregled. Druga je mogućnost da je začeće zapravo bilo kasnije nego je žena mislila, pa je trudnoća time i mlađa. Ovo zadnje se meni 2x dogodilo (valjda sam kasnije ovulirala), a bila sam 100% uvjerena da znam kad je bilo začeće. Al zapravo je u prvom slučaju bilo dva tjedna kasnije (ovulacija se "otegla" jer sam dojila), a u drugom tjedan kasnije. Vjerojatno te ginekolog naručio za tjedan dana.. pa će sve bit jasnije

29.8.2022. ➕

Zabica29
    24. Kolovoz 2016. 21:48

Tetka, jel se vidjela žumanjčana vrećica? Ja sam bila na prvom pregledu sa 6+2, nije mi mjerio veličine gestacijskih vrećica, u jednoj se vidjela žumanjčana, u drugoj nije. U prvoj se već nakon 3 dana vidio plod i srceko, a druga se prestala razvijat, ali to je bio puno bolji aparat za ultrazvuk koji imaju na hitnoj. I to sam imala sreće jer im se u boxu gdje inače vrše preglede bio pokvario aparat pa me prebacila doktorica u neki posebni box samo za ultrazvuk... 
    Uglavnom, strpi se, treba vremena, a i možda je neki loš aparat pa ne prepoznaje sitni plod. Vjerojatno će ti se za tjedan dana vidjeti sve. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.