Veljača
Delirium 26.2.
Ožujak
zabica29 6.3.
Maya91 8.3.
Pumpkin 11.3.
Mancettto 14.3.
uvik nešto 15.3.
Rinama 17.3.
Tina2901 20.3.
ana_nenadic 24.3.
Travanj
Ljubicanstvena 6.4.
Viki_ri 11.04.
LenaLenov 16.4.
teta5 19.4.
mrs.kepolas 26.4.
(curke, čekamo vaše termine.. )
maricuj91
Manuela88
cudo_moje
talina
Marcis
Lotta12
mininia_tetka
29.8.2022. ➕
Joj , i mene ti snovi ponekad ubijaju. Jedanput kad sam tek saznala da sam trudna sanjala sam da mi je beba u 20-om tj. velika 65mm tako da sam mislila da se to dogodilo zaozbiljno.
Uglavnom,počela sam se debljati.
Idem ja sad obući hlače i vidim šlic otkopčan i nikako ga ne mogu zakopčat. A hlače nove i kupljene ima mjesec dana.. Idem probat majicu i ona kratka a prije 3-4 mj. mi je bila kao tunika..
O bože..
Joj , i mene ti snovi ponekad ubijaju. Jedanput kad sam tek saznala da sam trudna sanjala sam da mi je beba u 20-om tj. velika 65mm tako da sam mislila da se to dogodilo zaozbiljno.
Uglavnom,počela sam se debljati.
Idem ja sad obući hlače i vidim šlic otkopčan i nikako ga ne mogu zakopčat. A hlače nove i kupljene ima mjesec dana.. Idem probat majicu i ona kratka a prije 3-4 mj. mi je bila kao tunika..
O bože..
o snovi....i mene ubija,težak porod i tako,ove noći sanjala opet da rađam i da me užasno boli,užas,užas...podsvjest valjda neka...a debljanje,mislim da ja još nisam počela,tj.još u sve stanem
Dobro jutro, dobar dan!
I ja sam se proširila, a tek sam zatrudnila. Neću stati u vjenčanicu
No, to mi je nikakav problem.
Da se ni nije ovo malo čudo desilo, ne bi išla na nikakvu dijetu jer se nisam htjela izobličiti za taj dan.
Cijeli život sam bucka i ne bi samu sebe prepoznala da sam skinula 20 kg!
I grudi su mi se povećale. Iako sam bucka, na tom području baš i nisam bogata, no sad se popravljam!
Danas mi se vratila energija! Malo mi je muka, no na to sam se već privikla.
Maya "zavidim" ti na prekrasnom iskustvu pregleda.
Viki čekamo ponedjeljak! Šaljem ti pozitivne vibrice!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Viki bit će to sve ok, šaljem ti pozitivne misli nemoj se puno opterećivati, onda je još gore. Opusti se
Cure moje, ja nemam takve snove kao vi... Jednom sam sanjala samo da ležim na stolu u bolnici, ali ništa strašno.
Trbuščić je već malkice iskočio tako da ovi koji ne znaju da sam trudna već su počeli postavljati pitanja, ne možemo više ništa skriti ali isto bez obzira stanem i dalje u svu odjeću, traperice bez problema nosim i dalje.
Mancetto
Mancetto jel slikaš kako rastete? :)
Vratile se meni mučnine i pojavile se plave žile po prsima, srećom ne jako...
Ja sam sanjala bebu prije nego sam popiškila plus, kad smo se počeli truditi..
Imala sam osjećaj odmah kad sam zatrudnila pa valjda zato :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji