Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya91
    22. Kolovoz 2016. 09:45

Zabica ja davno nisam osjetila neko probadanje ali zato me kosti bole, tj.od kuka pa prema sredini, to je vjerojatno od sirenja..
    mene isto muci nesanica, vecinom se probudim oko 5-6 i onda se nikako vise namjestiti i zaspati, a wc preko noci bar 5-6 puta. mucnina vise nema ali mi se zato stalno podriguje, a sinoc su me toliko bradavice svrbile da to nije bilo normalno..
    jeste vi izbacili sve suhomesnate proizvode ili samo one koji su bas "domaci"?

Tina2901
    22. Kolovoz 2016. 09:56

Ja sam se odrekla ribe i jaja. Meso katkad pojedem ali samo ako je skroz pečeno. Blitvu i kupus jedem,voće i povrće svaki dan.. Od napitaka : voda svaki dan po 2l dnevno, ponekad si ulijem čaja ,espreso kave u vrlo maloj količini jer mi se počela gaditi.. Jede mi se stalno slano, pa malo pojedem čipsa.

mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 10:01

Lena evo ovo što je Maya opisala i ja osjecam. sve nesto oko kuka desnog me boli.. Sad se smirilo. Možda je od ovog prastarog kauca na kojem trenutno spavamo. Osjećam kako se sve dolje širi i to mi je skroz lijep i čudan osjećaj. :)
    Uopće si ne bi dala 4+5. Osjećam se kao da sam 11 +... Ne bunim se :D 
    Sad sam doručkovala i evo muka mi je odma. A kad osjećam glad, moram iste sekunde jesti. :)

Maya ja sam se odrekla samo domaćeg. Od kupovnog ne jedem parizer recimo. 
    Ispočetka sam se bojala bilo što jesti, al sad sam se počela opuštati.
    S obzirom na to koliko sam malu paletu hrane jela, mislila sam da se beba neće razviti! :D 
    Sad polako papam sve. Pazim da su sirevi tvđi. Još uvijek nisam pojela mliječni namaz što je meni šok jer ga jedem inace jako često (skoro svako jutro) i bojim se one sireve za mazanje (u trokutiću).
    Suhomesnato kupovno jedem. Valjda ne griješim. :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

OhSoBoho
    22. Kolovoz 2016. 10:02

Bok cure, 
    nisam vam se dugo javljala, nadam se da ste dobro :)

Ja vam nazalost napustam grupu, imala sam spontani sa 7+2. Nazalost, eto, nije nam uspjelo...

Vama svima zelim da vam trudnoca prodje super i bez ikakvih tegoba! Puse svima :*

mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 10:05

OhSoBoho 
    Držite se, oporavite se i vjerujem da ćete u pravo vrijeme ugledati plusić koji će se pretvoriti u mali smotuljak sreće. 

Tina2901
    22. Kolovoz 2016. 10:07

OhSoBoho ,
    joj draga stvarno mi je žao što je bebica otišla..Kad se najmanje nadaš..Nažalost, ne možemo tu ništa. Samo se drži i nedaj..Želim ti da opet zatrudniš i budeš sretna

Tina2901
    22. Kolovoz 2016. 10:11

Ja sam imala 2 spontana.. Prvi spontani prošle godine, drugi ima 3 tjedna,trebali su biti blizanci..Jedna beba otišla ,a druga ostala i evo sad sve napreduje

• Maya91
    22. Kolovoz 2016. 10:47

OhSoBoho bas mi je jako zao, zelim vam brz oporavak i novi plusic sto prije!

Mancetto
    22. Kolovoz 2016. 10:53

OhSoBoho držite se  jako mi je žao zbog bebice...nedaj se  želim ti sve najbolje, da brzo zatrudniš i da sve bude u redu.

Cure moje drage, zahlađenje mi je dobro došlo, a noć je bila duga...  Ništa nisam spavala, išla sam na wc  4-5 puta, toliko sam iscrpljena i nemam volje za ništa.. Simptomi uvijek isti u zadnje vrijeme  bolne bradavice i glad.  Čim osjetim glad moram ići jesti, tako me uhvatilo noćas oko 3 sata i naravno išla sam jesti.  Inače još uvijek imam pritisak dole i bol u križima, smatram da je to u redu s obzirom da se širim i da rastemo, a i cista je još tu pa i ona stvara lagani pritisak. 

Što se hrane tiče izbacila sam neke stvari, ali više-manje jedem sve! Kave sam se odrekla skroz, čak mi ni miris više ne prija. Suhomesnate proizvode pojedem jer me zna uvatiti tolika želja kad ih vidim, ali u malim količinama, čisto da se zadovoljim. Jedem dosta juhica, voća i povrća, od mesa najvise piletinu i puretinu. Od pića voda kroz cijeli dan i mlijeko ujutro. To je to. Sad si ponekad priuštim i pokoju grickalicu iako sam ih prije izbjegavala u širokom luku. Najgore mi je kad dođem u trgovinu onda mi se jede svašta, kao malo dijete.

Kako vi stojite s tlakom? Meni varira iz dana u dan - jedan dan je ok onda dva dana nizak. Doktorica mi je rekla da je bolje da je nizak nego da je visok.

Lijep vam pozdrav svima i ugodan dan. Budite mi vedre i nasmijane i uživajte u blaženom stanju. Pusaaa 

Mancetto

mrs.kepolas
    22. Kolovoz 2016. 11:10

Mislim da je ključ u umjerenosti! :) 
    Kako inače, tako i sada u trudnoći. :)

Meni je tlak ok. Mislim da je bolje da je niži, nego viši... tako da dok doktorica kaže da je sve ok i nema mjesta za brigu onda si mirna. :)

Pozdrav i tebi Mancetto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.