Samsara-dobro nam došla! Razumljivo da te strah,ipak to nije mala stvar. Još pogotovo kad je prvo dijete u pitanju(kao većini nas), mislim da je strah još i veći jer ideš u nepoznato. Ali sve žene koje su već rodile, su sve ovo prošle i tako ćemo i mi, i sve će biti super. Vjerujem da ćeš biti super mama! Zato samo hrabro i uživaj u trudnoći jer kao što je mrs.kepolas rekla- divno je biti trudan bez obzira na popratne tegobe. A kad dođe loš dan-imamo tu jedna drugu.
Svakako si nađi soc.ginekolga kao što su ti cure savjetovale, i nakon toga samo reci da ti je test pokazao da si trudna i da bi se naručila na pregled. To je to, oni će znati kad i šta.
Viki- i meni budu dani kad nestanu simptomi pa se pitam dali je to ok ili da brinem,ali za koji dan mi bude opet muka pa grudi jače bole...tako da očito je to normalno.
Mrs.kepolas- vjerujem da ti je sad sasvim drugačiji pogled na dragog okreženog klincima nego prije dok nisi bila trudna. Diiiivnooooo!!!!!!
Meni je danas baš bio ok dan, bez nekih tegoba.:-)
Bok cure. Samsara dobrodošla. Pokušaj se opustiti i ne brinuti, i meni su nestajali i vraćali se simptomi. Znala sam se probudit s osjećajem panike da beba nije više živa. Najlakše je uopće ne misliti što se zbiva i što bi moglo poć po zlu nego se lagano ufuravati u ideju da stiže novo biće, malo pakovanje ljubavi. Razmišljaj o imenima, kolicima, namještaju...
I svakako sredi ginekologa. Ako imaš mogućnost putovat potraži u Rijeci nekog dobrog. U početku su pregledi svaka 4 tj. ako je sve ok. Meni se čini da ne mora baš biti idealni doktor. Ja sa svojim nikako nisam zadovoljna, ali svi oni znaju neke procedure kad koji pregled i testiranje (i danas na internetu postoji puno informacija), a privatniku uvijek možeš na konzultacije, ili bolji ultrazvuk.
E da, ako nisi već što prije kupi folnu kiselinu i počni pit od 400 do 800mcg dnevno (1 tableta).
[/url
Meni danas nimalo ne fali simptoma. Mučnina me baš uhvatila od popodneva, čak ni zalogaji baš ne pomažu, a mislila sam da sam joj već pomalo izmakla. I boli me još od jučer, ne znam kako to opisati, valjda od širenja. Cure koje ste prošle 10tj, Jel vi još osjećate te bolove kao na početku, kao da trebate dobiti ?
[/url
Evo mene cure nema me evo već dva dana
Uglavnom sve je u redu i trudnoća napreduje. U utorak imam pregled ..Sad sam uskoro 11.tj. i nadam se da će sve ispasti ok..Mučnine su nestale,grudi me više ne bole , samo ponekad na par minuta ,piškim svakih 15 min tako da je u nas wc skoro uvijek zauzet..
Kako ste mi vi cure? Jesu nam sve bebice dobro? Evo meni se trubuh već počeo malo povećavati, sva odjeća postala tisna, tako da većinom nosim široke haljine jer se u njima osjećam najudobnije.
I da, muči me spavanje. Nikako zaspati. Stalno se okrećem,pa mi je vruće , pa se stalno dižem piškiti...Ubi me više Ali sve će to proći ..Laku nooć!
Dobro jutro proljetnice moje!
Nadam se da se lijepo spavale i niste puno piškile! :)
Uživate li u ovom zahlađenju? :)
Kada ćete krenuti sa shoppingom za bebača? :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Jutro i od mene :)
Prijavak potpuno neispavane :(
Vrtila sam se cjelu noc i nisam uopce dobro spavala :(
Lena nadam se da ćeš uspjeti ugurati popodnevni spavanac u današnji dan! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Kepolas,bome morat cu kako god..ionako nikud ne idem :)
Malo odjonjati..
Muz me opet zamjenio s zeludcicem,brine me vec nikad toliko cesto nije imao probavnih smetnji..
A i kci mi pod temperaturom..
Kako si ti jutros?
Dobro jutro,
Evo ja sam od 6:30 na nogama, a zapravo budna od 5. Ne spavam nikako, ne mogu se namjestiti, pa mi je vruće, a i nažalost kod mene je prisutan i taj crv sumnje da nešto nije u redu pošto su mi se svi simptomi smirili.
Znam da ima trudnica koje uživaju na početku, bez ijednog simptoma, ali kada imate simptome pa nestanu, a već sam izgubila 2 trudnoće, nije lako, trudim se iz petnih žila, ali nije lako. Kada mi je mučno sva sam sretna. Ali dobro, idemo dalje vjerujući u najbolje.
Zapravo sam se rano dignula jer sam išla vaditi krv. Posto sam 0-, vadila sam IRA, uobičajeno KKS i urin, i treće je bilo HIV, HPV, toxoplasmosa i još je hrpa toga bilo ali samo sam to prepoznala.
Kako ste mi VI? Radite ili ste doma?
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Super što je zahladilo..Baš mi godi ovaj hladni zrak
Evo mene jutros uhvatilo piškiti,i izađem iz wc-a ,sjednem pa onda opet moram..
A ovu noć sam dobro spavala..Samo sam se dizala jedanput jer je grmilo i puhalo a drugi put radi piškenja
Sortiraj odgovore
Najstariji