Bureci od sira ili špinata iz panpeka su krivi za dobar dio kila koje sam dobila u ranoj trudnoći.
Mislim da je većina trudnica koje znam u ranoj trudnoći poludjela za burekom od sira! I ja sam ga jela oko 3x mjesečno za gablec. Ne zbog toga što sam si rekla: e sad se mogu opustiti, nego mi je tijelo stvarno tražilo tu kombinaciju vučenog tijesta, masti i sira! Trenutno u ovom drugom tromjesečju mi se burek uopće ne jede...ali zato tamanim kisele krastavce i ciklu, jabuke i banane!
Nepoznato, ti bi nas uskoro mogla obradovati s lijepim vijestima! Frendica je mi rodila prije par dana i to 17 dana prije termina. Hehe, sve mi očekujemo onaj zadnji datum, ali nekako mi se čini da ima sve više poroda u 37-38.tj. I meni zasad uzv pokazuje trudnoću veću 7-10 dana, ali mi dr. i dalje vodi onaj školski termin.
Haha, taj fatalni burek od sira. Zajedno sa špekom i čvarcima najdraža hrana u prvom tromjesječju. Meni se u drugom tromjesječju počelo jesti voće jako, pogotovo naranče i tipa hrenovke i paštete . Sad mi se to smanjilo i trenutno guštam najviše u maslacu i abc siru. Može biti i svježi sir. Pa jaja, meso (pogotovo govedina ili teletina u saftu), kuhana piletina, pileća juha i jogurt (pogotovo bioaktiv).
Mmm burek od sira to sam tamanila svako jutro dok sam isla na posao
Hahaha....burek od sira....o da,i moja prva tri mjeseca za gablec manje,više ....
Sad mi ništa nije fino....al kg ne padaju,hahaha
Danas smo bili na pregledu,sve ok...ja se mislila sigurno sam se otvorila nešto- kako me stalno dole pika....kad ono ništa,nalaz ko prvi dan trudnoće...
Pa je, nek bude onda još na sigurnom i toplom, šta će vani po ovoj hladnoći
Sortiraj odgovore
Najstariji