Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    24. Siječanj 2017. 16:32

Moguce moguce da ce prije mene :D iako meni na nalazu pise da sam skroz otvrena usce 2 prsta do glavice, moj se vec okreno i sam ceka :D nek jos dva tjedna saceka da bbude 38 i nek ide van :P

24. Siječanj 2017. 16:37

Nepoznato na kraju kad bude trebao van onda ce odlucit da mozda ipak ne bi jos haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    24. Siječanj 2017. 16:42

Hahaha....mislim da će Nepoznato prva...ma kako god,samo da sve prođe ok....
    A možda nas dvije trefimo i isti danšteta što nismo ista bolnica...

Nepoznato_22
    24. Siječanj 2017. 16:52

Da, steta, a budemo vidjeli kad se odluci da oce van :P mozda i prenesem haha :D

• Lotta12
    24. Siječanj 2017. 17:15

Cure,jel zna koja do kada se pije magnezij? Meni se čini da sam s L prestala sa ulaskom u 38 tt...
    I da,jeste vi počele oticati? Ja i inače imam s tim problema....iss,sad sam ko kit...noge su mi koma,pune vode...

Nepoznato_22
    24. Siječanj 2017. 20:07

Ja jos nisam pocela oticat :D ko zna do kad cu ja pit normabele i magnezij :S pijem normabele 3x na dan :S mozda do 38 tjedna? :s joj kak je nisko dole, svaki cas kad me lupi moram na wc :((( uzas kak se spustio :D

• Lotta12
    24. Siječanj 2017. 21:36

Pojma nemam....išla sam baš malo gledati po netu,negdje pišu da se pije stalno,čak i dok se bebu doji,a negdje da bi oko 37/38 tt trebalo prestati....
    Baš ću pitati dokt slijedeći put

25. Siječanj 2017. 13:46

Ne znam za magnezij al znam da mi je gin rekla da cu one elevit vitamine morat pit i par mjeseci nakon poroda...

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.