Moguce moguce da ce prije mene :D iako meni na nalazu pise da sam skroz otvrena usce 2 prsta do glavice, moj se vec okreno i sam ceka :D nek jos dva tjedna saceka da bbude 38 i nek ide van :P
Nepoznato na kraju kad bude trebao van onda ce odlucit da mozda ipak ne bi jos haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hahaha....mislim da će Nepoznato prva...ma kako god,samo da sve prođe ok....
A možda nas dvije trefimo i isti danšteta što nismo ista bolnica...
Da, steta, a budemo vidjeli kad se odluci da oce van :P mozda i prenesem haha :D
Cure,jel zna koja do kada se pije magnezij? Meni se čini da sam s L prestala sa ulaskom u 38 tt...
I da,jeste vi počele oticati? Ja i inače imam s tim problema....iss,sad sam ko kit...noge su mi koma,pune vode...
Ja jos nisam pocela oticat :D ko zna do kad cu ja pit normabele i magnezij :S pijem normabele 3x na dan :S mozda do 38 tjedna? :s joj kak je nisko dole, svaki cas kad me lupi moram na wc :((( uzas kak se spustio :D
Pojma nemam....išla sam baš malo gledati po netu,negdje pišu da se pije stalno,čak i dok se bebu doji,a negdje da bi oko 37/38 tt trebalo prestati....
Baš ću pitati dokt slijedeći put
Ne znam za magnezij al znam da mi je gin rekla da cu one elevit vitamine morat pit i par mjeseci nakon poroda...
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji