Jeste spakorale torbe? Ja ne znam sta sa sve spakiram :( polako pripremam al nezz ni sama sta bi, koliko ulozaka koji, sta sve :S
I da,u petrovoj za bebe ne treba ništa do izlaza,tako da ću njemu pripremiti robicu za doma,pa će mm to donijeti kad dođe po nas
Ja krecem svaka dva dana na ctg pa planiram sutra spakirati torbu. Sadržaj je slican kao i kod Lotte, jedino sam ja uzela Chicco uloske-paket od 30kom, jednokratne podloske za wc skoljku da lijepo sjednem :D, uzela sam jednokratnu podlogu za prematanje da po tome krvarim, jednokratne gacice, jastucice za dojenje i vlazne intimne maramice. Mislim da je to to
Hvala na odgovorika tak cu i ja spremit negdje sve i gotovo :D mislim da mi ogrtac nece ni trebat, kad mi ni sad ova 3 tjedna nije trebao :S
Heh, meni je ovo prvo, pa ne znam nista, a nisam mogla ici ni na tecaj :( pa sta god pitam mamu npr kad je ona rodila prije 23 god sve se vec promjenilo :S tak da mi to ni ne vrijedi nju pitat xD da se nju pita bebica bi izlazila u onom jastuku iz bolnice :D
Dobro dok sam bila u bolnici sazbala sam da za bebaca ne treba nista osim robice za izlazak :S bar tu ne trebam nista :S
Sortiraj odgovore
Najstariji