Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    25. Siječanj 2017. 20:34

Jeste spakorale torbe? Ja ne znam sta sa sve spakiram :( polako pripremam al nezz ni sama sta bi, koliko ulozaka koji, sta sve :S

• Lotta12
    25. Siječanj 2017. 21:35

I da,u petrovoj za bebe ne treba ništa do izlaza,tako da ću njemu pripremiti robicu za doma,pa će mm to donijeti kad dođe po nas

Miss_a89
    25. Siječanj 2017. 22:17

Ja krecem svaka dva dana na ctg pa planiram sutra spakirati torbu. Sadržaj je slican kao i kod Lotte, jedino sam ja uzela Chicco uloske-paket od 30kom, jednokratne podloske za wc skoljku da lijepo sjednem :D, uzela sam jednokratnu podlogu za prematanje da po tome krvarim, jednokratne gacice, jastucice za dojenje i vlazne intimne maramice. Mislim da je to to

Nepoznato_22
    26. Siječanj 2017. 09:02

Hvala na odgovorika tak cu i ja spremit negdje sve i gotovo :D mislim da mi ogrtac nece ni trebat, kad mi ni sad ova 3 tjedna nije trebao :S

Nepoznato_22
    26. Siječanj 2017. 09:49

Heh, meni je ovo prvo, pa ne znam nista, a nisam mogla ici ni na tecaj :( pa sta god pitam mamu npr kad je ona rodila prije 23 god sve se vec promjenilo :S tak da mi to ni ne vrijedi nju pitat xD da se nju pita bebica bi izlazila u onom jastuku iz bolnice :D

Nepoznato_22
    26. Siječanj 2017. 09:50

Dobro dok sam bila u bolnici sazbala sam da za bebaca ne treba nista osim robice za izlazak :S bar tu ne trebam nista :S

Miss_a89
    27. Siječanj 2017. 12:19

Jeste djecju robicu prale s omeksivscem?

Nepoznato_22
    27. Siječanj 2017. 14:05

Ja jesam, sve, posteljinu, robu, dekice, sve :S

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.