Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    22. Siječanj 2017. 12:34

Ne mogu ništa,eventualno ogradicu koristit ...nju još nisam oprala...ko zna na šta će ona ličiti..mm isto kaže da idem reklamirati,al nemam račun... bacila sam..ugl,šiznula sam skroz...
    Sad gledam moj mali anđeo na netu,imaju ok posteljinu,a i na klokanici su ih hvalili....

Miss_a89
    22. Siječanj 2017. 21:04

Lotta gdje si kupila posteljinu?
    Mamika ima u Ikei tako da ide oko cijelog kindacaý

Miss_a89
    22. Siječanj 2017. 22:46

Lotta O ne, i ja kupila tamo ovaj vikend posteljinu. Sutra cu ju prati bas me zanima  kak ce moja reagirati. Termin mi je 7.2. Tebi?

Nepoznato_22
    23. Siječanj 2017. 10:17

Ma joj, bolnica nema wi fi, a ja jako malooooo mva pa sam stedila da vam javim, danas sam bila na pregledu, otvorena 2 prsta ali idem kuciii danas jer nemam trudova :)))))))) cekam dr da napise papire i da mogu ic vise, nakon 22 dana bilo mi je dosta lezanja :DD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.