Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    18. Siječanj 2017. 12:47

Drzite fige da se do iduceg tjedna nista ne promjeni, da ostane ovak :))

18. Siječanj 2017. 14:15

Naravno, uz tebe smo, samo nam se javljaj :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    20. Siječanj 2017. 09:54

Pozz cure,kako ste mi? Kako bušice i bebice? 
    Ja se doslovno osjećam ko kit ...hahaha,sama sebi sam teška,leđa,noge....ko da ima sto kg u njima....još malo,i proći će....a onda druge slatke brige
    Nepoznato ima kakvih novosti?
    Šaljem puse svima

Nepoznato_22
    20. Siječanj 2017. 12:26

Ja sam smrsavila od bolnicke hrane :( uzas, znate sta dobijem za jest npr dorucak snita kruha dve snite sira, rucak male porcije, a vecera npr dve snite salame kuhano jaje i kruh, bas se najedem tu :( al dobro tjesim se da cemo ici doma iduci tjedan :) dr reko ako nema daljnjih problema.da cemo iduci tjedan razmisljat o ic kuci.... Pa me to nekak tjesi... Ima dana kad imam ujutro kontrakcije kad lupa mali, ima jutra kad ih nemam uopce :S

20. Siječanj 2017. 13:56

Pozdrav cure :) danas samo nesto radno po kuci.. 

Nepoznato, ajme, pa zar ne bi barem trudnice imat malo bolji jelovnik? :/ pa jel ti dodu posjete? jel ti smiju donijet nesto za jest?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    20. Siječanj 2017. 14:50

Posjeta nema jos uvijek, al evo upravo cekam dostavu od muza :PP pa stavljam van na prozor na hladno sta treba hahaha :D

• Lotta12
    20. Siječanj 2017. 16:27

Nadam se da će ti sve ostati dobro,i da idete doma....a onda navali na klopu
    Znam za bolničku hranu,iako je meni u Petrovoj bila ok,samo doručak dosta slab ... Al isto moji donosili klopu,pa mi je bilo ok!
    Nepoznato...još ćeš ti i prenijeti,miš te samo malo zezao...

Nepoznato_22
    20. Siječanj 2017. 16:45

I ja to mislim, to su i doktori rekli, kad bude trebo ic van onda bas nece htjet -.- xD a bitno da je sad zajebavao :Pa

Nepoznato_22
    20. Siječanj 2017. 19:18

Hahahahaha da da da stigla, sad koliko toga imam sve bi pojela u jednom danu :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.