Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    20. Siječanj 2017. 20:48

Ja sam bar mislila da ce za trudnice dat vece porcije al nist,znam dobit 3 zlice svjezeg sira i snita kruha za dorucak, a pazite ovo, dorucak je u 8, rucak u pol 1, vecera pol 6, pa aj ti sad izdrzi -.-

Nepoznato_22
    20. Siječanj 2017. 21:40

Ahahaha nisu nisu, imam cimericu u sobi koja je dijabeticarka oa je na dijeti, svaki dan dobije drugacije neg ja :D tak da znam da nissm :P

Miss_a89
    20. Siječanj 2017. 23:37

Znači za Petrovu pripremam i torbu s hranom 

Miss_a89
    21. Siječanj 2017. 21:46

Mame, mislim da sam napokon nabavila sve sto mi treba/sto bi moglo trebati tako da sam spremna  za bolnicu 

• Lotta12
    22. Siječanj 2017. 11:57

Hej cure moje,kako ste mi? Ima kakvih novosti? 
    Mi isto manje više spremni....al pop...sam,moram vam se izjadati....kupim posteljinu za kindać,operem na 60 ...tako i piše na njoj da se može...i ona se skupi....za nekih cca 10 cm .. Pa poludila sam....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.