Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2017. 13:08

Nepoznata, da li to možda ovisi o vremenu? Danas je baš težak dan, odjednom je jako zatoplilo.

13. Siječanj 2017. 14:02

Nepoznato, taman kad se malo smirilo evo opet.. uh.. ako si do sada izgurala i ovo jos malo ces samo misli pozitivno i nemoj biti tuzna :) samo misli na bebu i da si tamo da bebi bude dobro, kao mame cemo jos puno toga morat pretrpit :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    13. Siječanj 2017. 18:06

Eto bili smo na uzvu :Dnapokon hahahahahah za dva dana punim 34 tjedna a mali moj je vec tezak 2.700 kg :D veli doktor velika beba :D

13. Siječanj 2017. 18:08

Nepoznato bas mi je drago da si napokon vidjela bebicu :))  jel kazu jos sta dr?

Nepoznato_22
    13. Siječanj 2017. 18:30

Otvorena i dalje prst, do kraja tu i to je to :(

13. Siječanj 2017. 18:43

hajde najbitnije je da je beba uredu, ti ces vec izdrzat ;)

Nepoznato_22
    14. Siječanj 2017. 10:16

Bude, bude polako :)) sutra ulazimo u34. Tjedan i onda kao je mali rizik ak se rodi da ce sta bit a s time da je vec sad tezak 2.700 bu to sve bilo dobro :D

14. Siječanj 2017. 12:12

Ma Nepoznata to je super stav, svaka čast! Uskoro ćeš držati svoju bebicu u naručju i sva ova muka će doći na svoje 

Nepoznato_22
    14. Siječanj 2017. 12:49

Sad me pocinje prat polako nervoza poroda :( i ne mogu ga docekat :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.