Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Siječanj 2017. 23:42

Lotta 22tt :) pa to si i ja nekako razmišljam da toliko jedva cekam a da mi na kraju nece bit nista puno zanimljivije jer mi gin svaki put bas bas temeljito radi uzv i sve organe pregledava, po 15_20 minuta gledamo svaki put. Ali dobro, najbitnije je da ona vidi da je sve uredu. :)

Nepoznato, ajoj, znaci ipak ostajes. A hajde, sve je to za dobrobit bebaca :) jesu ti barem odobrili posjete?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    09. Siječanj 2017. 06:39

Veli doktor, neka izguramo do 34. Tjedna i na konju smo :D jos samo 6 dana i eto nas u 34. Tjednu, mozda nas onda puste kuci :)

09. Siječanj 2017. 08:13

Vjerovatno zato sto nakon 34 tjedna zena moze normalno roditi. Ajde onda jos malo :D

Nepoznato_22
    09. Siječanj 2017. 08:31

Da da :) jedva cekam da se vise porodim :DD ubija me ovo iscekivanje i stres i sve :(

09. Siječanj 2017. 13:57

Jos malo ces izdrzat a onda ti definitivno vise nikad nece bit dosadno :D

Nepoznato_22
    09. Siječanj 2017. 14:22

To da :)

• Lotta12
    09. Siječanj 2017. 15:21

Hej cure...kako ste?
    Mene lagano lovi neka panika....u sri nam je puna 34 tt,i čini mi se da to sve nekako sad brzo prolazi...
    Sutra idemo na pregled,ne mogu dočekati...i nadam se da se maleni okrenuo,baš me frka tog zadka :(
    Poslje ću u nabavku,valjda ću moći,nemogu baš dugo hodati...odmah me sve počne boliti,zatezati,kočiti....

09. Siječanj 2017. 16:10

Hej, ja evo danas bila na pregledu pa sam sretna sto sam napokon vidla bebicu nakon 4 tjedna :) 
    sve je super, bebac raste.. ima 30cm i 600g. Prekrižio noge i okrenuo glavu pa mu nismo mogli vidjeti lice nazalost na 4d, kaze gin zima mu je pa se grije uz mamu hehe 

uh, pa tebi bebac vec kuca na vrata :D vjerujem da ti je panika ali samo polako i smireno. jedan shopping za bebu ce te sigurno opustit, a kupis odmah i sebi nesto ;)

Nepoznato_22
    10. Siječanj 2017. 09:08

Ja umirem u bolnici, pijem magnezij i normabel i lezim, pocinjem polako pozdit jel to sve mogu i doma... -.- a nece me pustit doma :(

10. Siječanj 2017. 09:51

Nepoznato, znam da je tesko tamo lezat sama cijeli dan ali gledaj da je to bolje za bebu, ako ne daj boze nesto bude tamo si na sigurnom i odmah ti mogu pomoci. Ne drze te niti oni bez razloga, sve je to za vasu sigurnost. Jel ti dolaze bar posjete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.