Istina,baš me brinulo to....sad se nadam da se neće opet izokrenuti
Da,dani lete....inače mi prvi mj sporo prolazi,al evo,ne znam di je već prošlo 10 dana
Prije 3 dana sam skinuta s tokolize(lijekovi za zaustavljanje trudova) i odtada ne primam nista osim normabela i svog magnezija. Svako jutro mi rade ctg, i do sad su na svakom ctgu bili trudovi.. ali kao sve je za sad okej jer se ne otvaram dalje... Otvorena sam jedan prst i tako stoji... Doktori sam govore samo da dodemo do 34. Tjedna i to je to... Mislim da me nece pustit doma nikako dok ne rodim.. ali sta je najbolje mene nista ne boli, ne steze i nemam pritisak, a tu su trudovi :S doktori jako malo govore u viziti, pitaju jel dobro sve, ja odgovorim je, i to je to, do sljedeceg jutra... Eto ja sam vec 9 dana u bolnici i polako pocinjem pizdit da tak kazem... :( Nervoza me pere jer bebac sevise uopce ne javlja, tu i tamo u danu jednom lupi i to je to,jako se umirio :S mah, luda sam od sveg vise :( dode mi da pokupim stvari i odem kuci...
Nepoznato znam da si rekla da su te skinuli sa infuz,al da su se odmah i trudovi vratili,pa nisam znala jesi opet na tokolizi....
Znači trudovi i dalje?! Hm,a dobro je da se ne otvaraš više...bit će to sve ok
Jesi rekla doc za malenog,da ti se umirio?
Možda i ti trudovi utječu na njega,ne znam....glavno da se on javi...
Mene muči žgaravica,i mučnine...iss,opet znači,bude mi muka jer sam gladna,pojedem...pa mi bude muka kao da mi želudac ne radi...i onda me krene peći žgaravica...
Sortiraj odgovore
Najstariji