Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    11. Siječanj 2017. 13:49

Rekla je da je normalno da je u istom polozaju i da se ne mice bas jer ni nema mjesta vise :S mene zgaravica i zeludac muce jako jer cim pojedem moram lec, pa mi je to uzas :S al uzmi si reflustat ja to koristim za zgaravicu poslje svakog jela i prije soavanja, gel je, i bas pomaze :)

11. Siječanj 2017. 13:56

Nema bebac vise mjesta da se mrda puno hehe ;) 
    bit ce to sve super ... za njega ces izdrzat jos malo :)

Lotta mene isto tako nekad zna uhvatit ne ona klasicna trudnicka mucnina vec tako kao da mi zeludac ne radi, kao da kamen imam osjetim tesko onako.. ali to sam skuzila da mi je samo kad jedem neke stvari sa vise bijelog brasna. 
    Palacinke obozavam jest i prije sam ih mogla puno pojest ali sad pojedem samo dvije tri da si udovoljim jer mi bas bude tesko poslije.. 
    Zgaravicu na srecu nisam imala ali me jedno kratko vrijeme mucilo vracanje hrane. Bez kiseline i peckanje jednostavno mi se podigne i to je to, neugodan osjecaj u tom trenutku ali nema nekih popratnih smetnji.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    11. Siječanj 2017. 14:44

Meni je počelo s tim vraćanjem hrane,a sad...uf,doma moji jedu sarmu,a ja lešo piletinu..
    Ja žgaravicu nikad nisam imala,i ovo mi je koma,neku večer nisam mogla spavati..peče i peče
    Nepoznato,baš ću probati to...mm ide do ljekarne pa ću mu reći da pita
    Jeste mi inače dobro?

11. Siječanj 2017. 14:47

Joj ja sam imala samo 2-3 puta u životu žgaravicu i to mi je užasan osjećaj. U trudnoći imam isto samo problema s vraćanjem hrane kad pojedem veći obrok i napijem se tekućine.

11. Siječanj 2017. 15:19

mamika, iskreno nisam se toga niti sjetila :D kad nemam naviku to kupovat i onda to i kad pravim palacinke to bude ono dok gledamo tv pa muz kaze a mogla bi na brzinu zamutit haha al svakako cu pokusat.. definitivno ne samo da ce meni bit bolje vec je i zdravije, bar bi trebalo biti ;)

11. Siječanj 2017. 15:47

Ima i palačinke bez brašna! Evo na brzinu sam našla ovaj recept: http://www.dnevno.hr/magazin/kuharica/navecer-zaboravite-klasicni-recept-palacinke-sa-dva-sastojka-bez-brasna-800434/#axzz4VSrX5wkF

Ako bu ih netko radil, nek javi kakve su. Meni se baš danas jedu palačinke 

11. Siječanj 2017. 15:48

Ove sam čak i radila, nisu loše, ali se malo ljepe: http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/kako-ispeci-palacinke-bez-jaja-i-brasna---447630.html

Nepoznato_22
    11. Siječanj 2017. 16:47

Taj reflustat je i za protiv vracanja hrane u jednjak jer ja i to imam, i meni pomaze, koristim ga tu u bolnici :D a okej sam, idemo dan po dan... :(

11. Siječanj 2017. 17:06

Bas cu probati napraviti jedan dan, danas sam pekla kolace pa kad se pojedu cu probati palacinke. Inace sam veliki ljubitelj sira pa mi je ovo primamljivo :P

Nepoznato, zasto ne pitas dr kad ti dodu ujutro sto ce bit nakon 34tt dal ces ici kuci ili sto, da znas na cemu si, ako ti oni vec nista ne govore ispituj ti njih ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.