Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2017. 12:54

Jesi odlučila da li ćeš uzeti epiduralnu?

Nepoznato_22
    14. Siječanj 2017. 15:54

Kod nas u bolnicama nema epiduralne i da je trazis nemozes ju dobit, tako da o tome uooce nisam ni razmisljala, a posto je tako velika beba ako jos puno naraste izgleda da cu mozda i na carski jer sam mala i sitna pa nece moc proc :S

15. Siječanj 2017. 07:50

Nepoznato, to su ti oni rekli vec da ces morat na carski? kako si danas?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    15. Siječanj 2017. 17:54

Da :S ako jos puno naraste jer je i sad prevelik za 34. Tjedan :SS to je i dr reko, da je velika beba vec sad :S

• Lotta12
    15. Siječanj 2017. 18:57

Nepoznato drago mi je pročitati da ste dobro,nek maleni raste....a već ćeš nekako izgurati sve to... Joooj,još malo
    Mi smo ok,nešto me u zadnje vrijeme kontrakcije love...a i imam dole osjećaj pikanja....ne znam jel koja od vas ima taj osjećaj?!
    U pon na pregledu sve bilo ok

16. Siječanj 2017. 10:35

mamika, pa ti si bas veliku bebu imala :D sad me zanima jedna stvar, znaci postoji granica kad se ide na carski? jel to nesto kao "obvezno" sto se mora u slucaju da je beba velika ili to ovisi do dr itd?

lotta ja znam povremeno imati tako pikanje dolje, onako kao da me pecka recimo kao kad sam znala prije imati neku upalicu al brzo me prode to, nisam tome iskreno davala puno paznje..

nepoznato, kako si danas?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    16. Siječanj 2017. 13:01

Ja sam dobro i mali :) lupa, proteze se, spava :P bez trudova pa mi je lakse :)

16. Siječanj 2017. 13:08

Ajde super. Eto dočekala si, a i mi s tobom bebačev 34. tjedan. Sad zajedno čekamo i navijamo za 35. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.