Kod nas u bolnicama nema epiduralne i da je trazis nemozes ju dobit, tako da o tome uooce nisam ni razmisljala, a posto je tako velika beba ako jos puno naraste izgleda da cu mozda i na carski jer sam mala i sitna pa nece moc proc :S
Nepoznato, to su ti oni rekli vec da ces morat na carski? kako si danas?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Da :S ako jos puno naraste jer je i sad prevelik za 34. Tjedan :SS to je i dr reko, da je velika beba vec sad :S
Nepoznato drago mi je pročitati da ste dobro,nek maleni raste....a već ćeš nekako izgurati sve to... Joooj,još malo
Mi smo ok,nešto me u zadnje vrijeme kontrakcije love...a i imam dole osjećaj pikanja....ne znam jel koja od vas ima taj osjećaj?!
U pon na pregledu sve bilo ok
mamika, pa ti si bas veliku bebu imala :D sad me zanima jedna stvar, znaci postoji granica kad se ide na carski? jel to nesto kao "obvezno" sto se mora u slucaju da je beba velika ili to ovisi do dr itd?
lotta ja znam povremeno imati tako pikanje dolje, onako kao da me pecka recimo kao kad sam znala prije imati neku upalicu al brzo me prode to, nisam tome iskreno davala puno paznje..
nepoznato, kako si danas?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ja sam dobro i mali :) lupa, proteze se, spava :P bez trudova pa mi je lakse :)
Ajde super. Eto dočekala si, a i mi s tobom bebačev 34. tjedan. Sad zajedno čekamo i navijamo za 35.
Sortiraj odgovore
Najstariji