Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    04. Siječanj 2017. 19:51

Uff ja do poroda imam dva mjeseca :(

• Lotta12
    04. Siječanj 2017. 20:08

Ma brzo će to,a i možda te puste doma,nemoj brinuti!
    Samo polako...bolje zaista da si tu nego doma....
    Jel znaš do kad ćeš primati infuz?

04. Siječanj 2017. 20:41

da, to sam i ja bas htjela reci sto je mamika sada napisala. Kao da sam citala da je moguce roditi i prije ali nisam bila sigurna pa nisam htjela sirit lazne informacije :D 
    ali i to isto da, ako si do sada izgurala i ovo jos malo ces :D i kad dode bebica sve ces ovo brzo zaboraviti i biti najsretnija :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    05. Siječanj 2017. 20:53

Hej cure...di ste mi?
    Nepoznato kako ste vas dvoje?ima kakvih novosti?
    Ostale curke...vi i bebice?
    Mi dobro,klasika....brojimo dane do pregleda

Nepoznato_22
    05. Siječanj 2017. 21:44

Odkad sam dosla primam infuziju za zaustavljanje trudova znaci pise na aparatu vec oko 70 sati, svako jutro rade ctg i svako jebeni jutro ja imam po 4-5 trudova :(((( da nemam vec bi me skinuli s toga a ovak posto imam primam i dalje :(

06. Siječanj 2017. 11:20

hajde samo hrabro.. razmisljaj da je to sve za dobrobit tvoje bebice, a za njih nam nista nije tesko :) 
    kako si danas? ostale cure?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    06. Siječanj 2017. 11:34

Glavno da se smanjuju...znam da ti je koma ležati,al budeš ti to izdržala....

Nepoznato_22
    06. Siječanj 2017. 12:16

Evi bas primam zadnju bocu, pa idem na promatranje kak ce bit bez ljekova :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.