Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    07. Siječanj 2017. 16:14

Bok cure,kako ste mi? Mi se grijemo,ne idemo nikam....doma smo, tv,izležavanje....inače smo ok....u utorak idem na pregled,i ne mogu dočekati
    Nepoznato ima kakvih novosti?

07. Siječanj 2017. 16:34

Mi isto doma. Pojacali grijanje i nikud, pre hladno je. Kod nas danas -12 brrrrr
    Meni pregled u ponedjeljak i također ne mogu dočekati :D pogotovo sto ce mo raditi taj anomaly scan, jako me to zanima.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• tinchy87
    07. Siječanj 2017. 20:50

Pozdrav svima!
    Upravo sam nasla ovu temu, termin mi je krajem 4.mj. pa bih vas htjela pitati kakvu odjecu bih trebala pripremiti za bebača (velicine, kolicine i sl.)? Prvo nam je dijete pa bi najradije pokupovali pola ducana, ali opet ne zelimo bezveze bacati novac. 
    Pozdrav iz Istre :)

Nepoznato_22
    07. Siječanj 2017. 21:41

Skinuta s lijekova, sad sam na promatranju, i dalje jedan prst otvorena, ujutro na ctgu maloga mi moraju mrdat jako po par puta jer mu oadnu otkucaji, danas ujutro je bio crg ajmi rec puno bolji neg inace, al sam do daljnjeg u bolnici.. vidit cemo sta ce ujutro ctg rec, jel ima trudova il ne :( jos smo u jednom komadu :)

Nepoznato_22
    08. Siječanj 2017. 11:20

Mrdaju mi trbuh i stiscu da ga potaknu malo da se pomakne i razbudi xD da zivne :D 
    Danas ctg katastrofa, trud za trudom. Izgleda da ce me vratit na tokolizu :( ugl tu sam do poroda, zbaci necu vidjet ni snijeg ni nis :( danas smo 33 tjedan :)

Nepoznato_22
    08. Siječanj 2017. 13:11

Hvala hvala, eto vec sam 6. Ti dan tu, ludim pomalo :( al dobro izdrzat cu nekako, moram :) vise ne mogu ni lezat,leda me ubijaju :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.