Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Siječanj 2017. 12:08

zasto su ti zabranili posjete? :O

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    04. Siječanj 2017. 12:15

Radi gripe :(( cijeli odjel :((

04. Siječanj 2017. 12:26

ajoj.. ma hajde, nece ni ta gripa vjecno trajati pa ce ti onda vec bit i dosta kad ti svi pocnu dolazit hehe :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    04. Siječanj 2017. 12:57

A joj...al izdrži...što kaže Pandica,neće trajat vječno...
    Šta kažu dokt?
    Jesu ti radili uzv,kako je maleni?

Nepoznato_22
    04. Siječanj 2017. 13:31

Mali odgovara mjerama, iako sam otvorena jedan prst, cerviksa jos ima, ne smijem slatko ni sokove jer je dijete prehiper aktivno jedva ga izmjerio :S danas ujutro opet na ctgu ja imam trud 80 :S vec sam 40 sati na infruziji, ima neka digitalna na struju xD ma uzas mi je, ne smijem se dizatsetat, sjesit pogotovo, leda me vec bole od lezanja, a ni presvuc se ne mogu jer infuzija ide kroz neki stroj pa iz stroja u bocu oa u struju, i nikak majcu presvuc a kamoli se tusirat -.-

Nepoznato_22
    04. Siječanj 2017. 13:33

A doktori i sestre su koma. Doktor dode ujutro u 8, ima stezanja ja nema, izide van i nema doktora do pol 6 ppopodne opet ima stezanja nema, izidu van, sestra dode u danu dva puta za mjerit tlak i stavit mi ujutro ctg. Prek noci ni ne obilazi -.- jako sam razocarana, nisam ocekivala da je tak slaba komunikacija :S

04. Siječanj 2017. 14:01

A vjerojatno zbog gripe :-( Drži se i sretno!

04. Siječanj 2017. 14:03

Uf nisam vidjela ovu stranicu. Zvuči grozno tako ležati, ali koliko čujem neke žene i većinu trudnoće preleže!!

• Lotta12
    04. Siječanj 2017. 14:12

Znam da ti je koma,al proći će....glavno da je mali dobro,a i ti! 
    A kroz inf.primaš za zaustavlj.trudova ili?
    A dokt i sestre zanemari..bilo bi ljepše da su komunikativniji,al jbg...ti moraš izdržati zbog malenog...i nek te veseli svaki dan koji prođe....
    Sigurna sam da ćete biti super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.