zasto su ti zabranili posjete? :O
Sve mogu u Onome koji me jača <3
ajoj.. ma hajde, nece ni ta gripa vjecno trajati pa ce ti onda vec bit i dosta kad ti svi pocnu dolazit hehe :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
A joj...al izdrži...što kaže Pandica,neće trajat vječno...
Šta kažu dokt?
Jesu ti radili uzv,kako je maleni?
Mali odgovara mjerama, iako sam otvorena jedan prst, cerviksa jos ima, ne smijem slatko ni sokove jer je dijete prehiper aktivno jedva ga izmjerio :S danas ujutro opet na ctgu ja imam trud 80 :S vec sam 40 sati na infruziji, ima neka digitalna na struju xD ma uzas mi je, ne smijem se dizatsetat, sjesit pogotovo, leda me vec bole od lezanja, a ni presvuc se ne mogu jer infuzija ide kroz neki stroj pa iz stroja u bocu oa u struju, i nikak majcu presvuc a kamoli se tusirat -.-
A doktori i sestre su koma. Doktor dode ujutro u 8, ima stezanja ja nema, izide van i nema doktora do pol 6 ppopodne opet ima stezanja nema, izidu van, sestra dode u danu dva puta za mjerit tlak i stavit mi ujutro ctg. Prek noci ni ne obilazi -.- jako sam razocarana, nisam ocekivala da je tak slaba komunikacija :S
Uf nisam vidjela ovu stranicu. Zvuči grozno tako ležati, ali koliko čujem neke žene i većinu trudnoće preleže!!
Znam da ti je koma,al proći će....glavno da je mali dobro,a i ti!
A kroz inf.primaš za zaustavlj.trudova ili?
A dokt i sestre zanemari..bilo bi ljepše da su komunikativniji,al jbg...ti moraš izdržati zbog malenog...i nek te veseli svaki dan koji prođe....
Sigurna sam da ćete biti super
Sortiraj odgovore
Najstariji