Tina nemoj se ljutit, al malo me zbunjujes. U tablicu si upisala 20.4., a negdje si još bila napisala 20.3. ali s obzirom da si sama upisivala u tablicu mislila sam da je onda taj dobar? Ako si skoro 10tj onda je ipak 20.3.?
[/url
Pozdrav drage trudnice
Vidim da se priča o poslu i bolovanju.. Ja ne radim od prošlog tjedna, doktorica mi je savjetovala da otvorim bolovanje jer sam u kontaktu s ljudima pa da se ne bi, ne daj Bože, pokupila kakva bakterija i slično. Iako mi je ona rekla odmah da otvorim bolovanje zbog hematoma i cista koje su mi zadavale dosta problema, odradila sam još mjesec dana i sad odmaram kući.
Inače dolazim iz Šibenika i imam 28 godina
Mancetto
Tina meni je doktorica rekla da se kupam ali da se ne "natapam" u moru i naravno, mijenjanje kupaćeg odmah nakon izlaska i treba paziti da sunce nije prejako. Klimu izbjegavam koliko je moguće iako ima dana kad je nemoguće ali trudim se izdržati.
Temperatura mi je uvijek oko 37 nekad zna biti ispod, doktorica je rekla da je to normalno zbog hormona. Jedino mi to nekad stvara problem jer sam ko pećica pa muž bježi od mene
Ljubicanstvena baš sam happy što je sve ok i baš si me razveselila s novostima. Hematom će polako nestati, evo ja sam skoro u 12tt i hematoma više nema, bitno je da miruješ i odmaraš.
LenaLenov divan posao imaš, svaka ti čast na plemenitnosti, mislim da nema puno ljudi koji bi radili tako nešto, baš si me oduševila. Nadam se da ćeš ipak ubrzo na bolovanje radi bebice, da se čuvaš i da te maze i paze
Mancetto
Zanima me da li je od vas neko imao braon iscedak? Da li je prestao, koliko je trajao, sta ste ucinile povodom toga?
Mislim da bi definitivno sve koje rade težak fizički posao ili s bolesnim ljudima trebale odmah ići na bolovanje. Nadam se da su vam ginekolozi dobri pa će vas poslat. Meni je moja predložila iako mi posao nije problem, nije ni težak, a ni ne radim puno. Iako me tješi da znam da će mi ako ne budem više mogla htjeti otvoriti bolovanje kad god.
Što se tiče kupanja, najbolje ići tamo poslije 5 kad nije jako sunce i obavezno presvlačiti kupaći (iako ja ni to ne idem, nešto se bojim upale mjehura ili infekcije).
Minina moju priču već znaš s druge teme. Nadam se da si dobro i da ćeš otići kod doktora (za svaki slučaj).
Rinama mozda su se zaista poistovjetili s nama na koji dan :)
Eh kad bi osjecali pola sto mi :)
Uvik nešto,ja sam ti tako sanjala da mi kuma trudna..a radili su na bebi..kad ono zbilja-trudna :)
Mozda sam i nama naslutila..
No,meni zaista svejedno dal bi bila curka ili decko nek je sve ok :)
Bit ce mislim zbilja ili Iris ili Sanjin ..:)
U vezi mog posla..
To je nesto sto.mozes raditi odredjeni niz godina i trebalo bi onda rotirat..zbog zdravlja najprije..
Ako s vremenom moja dg zaista bude multipla ne mogu ostati tu raditi..
No necemo o teskim temama..
Kad citam vas koje ste bile na uzv,onda se i ja veselim i jedva cekam svoj prvi..a to je iduci tjedan :)
Htjela bih sacuvati slicicu :)
Tina,to je bas njezno i lijepo od njega da te mazi pazi neka ugodnije i bolje ces se osjecati..
Samo ti odmaraj koliko mozes
.kuca nikud ni poslovi pobkeci neće..
Meni.je kao kod rege,stalno umorna i pospana.
Ja svako popodne odkunjam.:)
Ljubičanstvena,hvala na dobrodoslici :)
Po tablici,ja sam u porodu onda negdje blizu tebe :)
Mancentto,hvala ti :)
No zacudila bi se koliko ljudi nemaju razumjevanje i nezahvalni su prema nama..ocekuju cuda,a mi smo isto samo ljudi..
Znamo padati s nogu od posla..
Ana,sve je do ginekologa..
Ne znam kako ce on gledat na to,nadam se u moju korist.
Naime,moj ginić koji me vodi zaista pol zivota jer me primio.kad sam s 14 imala cistu jajnika,dozivio je srčani.
On zna moju anamnezu,a ovaj drugi liječnik mjenja ga..
Uzdam se ipak u njegovo iskustvo i da zna na kakvom mjestu radim..
Pozdrav cure,
evo ja sam imala prvu noć da mi nije baš bilo pravo na želudac. Isto tako mi je cijelo jutro. Srećom da je neka lagana mučnina, pa se da izdržati.
Ja otkada sam saznala da sam trudna, a to je bio 03.08. nisam se okupala. Imala sam problema s ureaplasmom, a i bura je dodatno rashladila more pa se bojim i infekcije i upale.
Jučer na pregledu mi je doktorica rekla da mi je lijevi jajnik uvećan, i to duplo od normale, i na njemu je žuto tijelo. I imam osjećaj da mi ju u kontekstu toga rekla da se moram suzdržavati od odnosa, ne se kupati i ništa fizički raditi ili dizati. Ne znam da li je neka od vas imala sličnu situaciju s tim žutim tijelom... Nisam zabrinuta jer mi je rekla da je za sada sve super, ali zna me često probadati upravo na lijevo pa me zanima da li netko zna nešto više o tome.
Ja sam inače inženjer građevine, pretežno radim uredski posao, ali baš su mi se za ovo jesen otvorili neki terenski projekti koje bih trebala voditi, ali naravno da neću. Ako mi direktor dozvoli da ostanem raditi bez izlaska na teren, raditi ću, barem do Božića. E da, imam još jedan problem na poslu, a to su cigarete. Naime, kancelarije su nam pregrađene nekim drvenim panelima i strašno prolazi dim kroz njih. Ja baš imam peh da do mene sjedi jedan stariji inženjer koji na poslu popuši valjda 2 kutije i što je najgore ne otvara prozor ni ljeti ni zimi. Moram se pobrinuti da ako ostanem raditi da se preselim u neku drugu kancelariju, barem privremeno jer neću dozvoliti da netko truje mene i moje dijete.
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji