Pozdrav cure,kako ste mi danas?
Ja ležim,jučer sam išla s L doktoru,dosta hodala...navečer užasni grčevi jedno dva/ tri puta,pa neka bol s lijeve strane,jutros me probadalo ravno ispod pupka....baš sam za ništa
Počela sami brusnicu piti,iako nemam simptome neke upale...al eto,ne znam ni sama,ništa mi nije alarmantno da odem d
Hej, evo ja sam u pripremama oko nove godine :)
I ja znam ponekad imat tako probadanje, nekad se uplasim ali znam da to nije nista opasno pa malo legnem i smirim se. Isto tako me zna u donjem djelu probadat ali meni ti to najcesce bude kad dugo hodam ili stojim pa ti je mozda i od tog hodanja.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Baš sam i mužu rekla da mi se čini da je mali promjenio položaj,pa mi je možda i on stisnuo kakav živac....ugl.danas odmaram,ležim...mm obavlja dućan,kuha ručak...
Sutra ću se ja malo aktivirati,za doček nas troje imamo tulum.. hahaha...mm voli Bobanovu tortu,pa ću to napraviti- nezahtjeva puno vremena...
Di ćete vi za doček?
Mi ce mo si doma pripremiti "tulum" haha
Malo meze naslagat, kiflice cu napravit .. muz ce vino a ja nesto bezalkoholno :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure moje,sve najbolje vama i vašim obiteljima u 2017 godini...da sve prođe dobro s bebicama,puno zdravlja i sreće
Cure, samo da vam javim, eto mene u bolnci, otvorena jedan prst, na ctgu pravilni trudovi do 100 dodu :( ne znam sta ce bit. Tek sam 32. Tjedan, dobila aam tablete i strogo mirovanje, sad u 8 opet na ctg
Sortiraj odgovore
Najstariji