Mi išli do Planeta obuće,da si kupim neke čizme...u ništa mi više ne stane noga....i naravno,ništa nisam našla...
Mogu obuti još samo jedne tenisice,ali mi u njima bude hladno....noge su mi ko u hobitta...hahaha
Sad je sve okej, malo me neka prehlada hvata :( nos i grlo uzas :(
Pod bor smo dobili dosta robice za bebaca, viper, i s robicom 50/56 imamo dosta, roba spremna :D sam ju treba oprat a za to jos ima vremena :D
Ja trenutno pijem cajek od tresnje, prefin je :) i koristim onaj aqua maris za nos :P
Nepoznato ja vec par dana muzu pricam za viper. To je jedino sto necemo dobiti za bebu a ja bi bas htjela to. Gledala sam da ima i nekih sto vibriraju tj ljuljaju bebu i mjere temp, tlak i sta ti ja znam haha
Kako se tebi to cini sad kad ga imas? Korisno?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej drage moje,kako ste? Ja nekako uspavana,cijeli dan se provlačim po kutnoj,malo spavam...pojedem nešto,i onda opet spavanac :D
Pandice,mi smo s L imali viper..po meni odlična stvar,volio je biti u tome,fora su te vibrice,to ga je umirivalo...navlaka se da skinuti,tako da je periva...svakako praktično!
Nepoznato kako prehlada,jel prošlo?
Ja isto tako, cijeli dan samo oko kauca. Maloprije mi muz kaze ajde bar 15 minuta na zrak, ajde reko ali je vani tako hladno da smo se doslovno za 15 minuta vratili brrrrr
Uh, bas zelim taj viper :D morat cu jos to prucit kakvih sve ima :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Mi smo dobili koji ne vibrira, sam ga stavis unutra i ima neke igracke kao, ma joj prehlada je jos gora danas :( uzas :(((
Sortiraj odgovore
Najstariji