Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    23. Prosinac 2016. 17:13

Nepoznato baš mi je žao...probaj se ne živcirati,iako bi i ja popiz...sigurno!
    Slijedeći put inzistiraj na uzv,znam da su obavezna tri pregleda uzv, sa 8 − 14 tjedana,16 − 20 tjedan te treći pregled sa 30 − 34 tjedana....
    Iako,kao što cure kažu,manje više gin uvijek kod pregleda rade i uzv...
    Najbitnije je da je maleni dobro i da se ti ne otvaraš....

Nepoznato_22
    23. Prosinac 2016. 18:50

Meni je radila s 16, pa s 23 i sad cekam kad ce sljedeci -.- danas sam 30+5 i nist, jos nema uzva :((

DixaPixa
    24. Prosinac 2016. 11:33

Još nisam čula da netko tako škrtari sa uvzom, pa trebala bi uzimat mjere bebe svaki mjesec. Ma strašno!
    Ja sam isto nedavno bila na pregledu, iako je pregled trajao isto skoro 5min i kad sam nešto pitala ginekologa (zamjena moje gin.) odbrusio mi je samo da se obratim sestri.

Dao mi je uputnicu da od sad idem u bolnicu u kojoj ću roditi i stavio me kao visokorizičnu trudnoću zato što mi je beba trenutno na zadak.

Nepoznato_22
    24. Prosinac 2016. 11:53

Ma katastrofa su doktori :(

• Lotta12
    26. Prosinac 2016. 11:25

Drage moje proljetnice,sretan Božić vama i vašim obiteljima

26. Prosinac 2016. 18:34

Hvala, također i tebi sve najbolje 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    27. Prosinac 2016. 10:52

Dobro jutro zeniceee :) kak smo danas? Kak su bebice? Mi smo sinoc imali šou :D

27. Prosinac 2016. 10:57

Jutro :) 
    Ja odmaram ali bebica je aktivna u trbuhu :D 
    Kakve akcije si ti imala?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    27. Prosinac 2016. 11:24

Hahaha kak me muci zgaaravica i vracanje hrane u grlo,sinoc u snu osjetim dize mi se hrana i umjesto da progutam ja udahnem i osla zgaravica i hrana u dusnik ja skocila iz kreveta gusim se, ne mogu disat, gusi gusi gusi ja lupam s rukom muza da se probudi, jadan se prepo lupa me po ledima, pali svjetlo, ja ne mogu disat, pluca peku grlo, kasljem, povraca mi se, ode po vode, popijem gel sta mi je dr dala za zgaaravicu i bol u zeludcu, smiri se malo, odspavala 2-3 sata i ujutro u 7, ajde vozi se do grada vadit krv :D katastrofa xD  kak sam se ja prepala jer nisam mogla disat, nige mi se tresle, al sam negdje malog u trbuhu probudila, kad sam se ja smirila mali je poceo tako lupat, jadan :(

• Lotta12
    27. Prosinac 2016. 13:27

Hej žemske,evo mi dobro...koju kg teži al inače ok...hahaha
    Nepoznato…vesela noć bila znači? Jesi sad ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.