Ja toliko ne mogu docekat pregled da sam sinoc zaspala u 1 i digla sam se u 6, a pregled mi u 11 :D poludit cu :DD
Probati ću se svom snagom suzdržati ove godine od prejedanja. Nije mi dobro kad jedem previše pa čak i kad jedem normalnu količinu jako kaloricne hrane. Npr. 2 snite jumbo pizze sa šunkom, sirom, pancetom. Po noći se budim 5-6 puta, užasno žedna i moram na wc. Kad jedem nešto normalno što i ne bude jako dijetno i zdravo probudim se jednom do dva put. To se već toliko puta ponovilo da ne vjerujemo da je slučajnost tako da sam odlučila definitivno pripaziti na količinu i kvalitetu hrane koju unosimo u sebe. Nadam se da ću uspjeti i da će mi šećer i na idućoj kontroli biti ok.
Ja u trudnoci imam dosta lose snove. Jednom kad legnem spavati niti ne okrenem se do jutra ali takve gluposti sanjam da je to strasno. Negdje sam cak i procitala da je to ne toliko cesta ali poznata pojava u trudnoci. Tako da ja sta god jela sanjam neku glupost.
Nepoznato ocekujemo izvještaj hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Eto mene s pregleda, razocarana, nije radila uzv a rekla je, samo ga je poslusala i rekla normabel nastavljamo, mirovanje, i vidimo se za 10 dana kad cemo otvorit porodiljni i rekla je da ce ga tad gledat. Dobila sam nesto za zgaravicu i napokonnn uputnicu za vadit krv! Bila 5 minuta unutra :( bas sam tuzna i sjebana radi tog. Ovo je 4. Pregled a nije radila uzv. A jadan dragi uzeo slobodno, sjedi u cekaoni, iscekuje slike a kurac. Bas sam sjebana :(
Ajoooooj.. pa kakva je to dr koja ne radi uzv? Pa to valjda i oni najgori rade, pogotovo pred porod :( bas mi je sad zao..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji