Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    08. Prosinac 2016. 10:22

Eee,vidiš...pohani kruh....ajme,to nisam dugo jela...hvala
    Iako znam da je doručak najbitniji,do trudnoće ga zaista nisam prakticirala...ujutro prije posla bi popila kavu,i nisam imala apetita...nezdravo,znam...
    Al sad...baš mi bude muka ako ne pojedem ...
    Svakako hvala...

• Lotta12
    08. Prosinac 2016. 10:24

I daaa,vagala sam se u pon...+11 kg...ništa mi gin nije rekla...
    meni se čini da sad dobivam najviše,zadnje tromjesečje...šta ne?

08. Prosinac 2016. 10:45

Pozdrav svima! Ja sam u 16. tjednu. Trudnoća je koliko toliko uredna, iako imam povišen TSH pa pijem onaj lijek na E. Danas sam išla opet provjeriti taj hormon pa sad čekam nalaze. Neki dan sam bila na pregledu i ginekologica mi je rekla da mi je posteljica nisko  Malo me strah da se neće podići, iako ima 90% šanse za to (tako bar piše na netu). Al što je tu je, ako ću morati mirovati - budem već to nekak izdurala. Ginekologica je i rekla da naslućuje kojeg bi spola mogla biti beba, ali da nije sigurna pa sam joj rekla da mi ni ne govori. Ionako bih voljela i dečka i curicu podjednako pa mi je svejedno.
    Zdebljala sam se za sad oko 5 kg. Malo previše po ovim tablicama za dobivanje kilaže u trudnoći.

• Lotta12
    08. Prosinac 2016. 11:06

Lagherta...dobro došla! 
    Mamika… joj baš sam gledala sad to...ma panika me ulovila,jer je to povećanje od cca 4- 5 kg u mjesec i pol...mislim si,ako tako nastavim...kotrljat će me do Petrove ....hahahaha

Nepoznato_22
    08. Prosinac 2016. 11:09

Ja sam 28+5 i po svojoj vagi dobiča sam +10 kila haha :( jadna ja xD

• Lotta12
    08. Prosinac 2016. 12:03

S prvim sam dobila cca 20 ak kg....i brzo je to sve otišlo,al sam bila 6 g mlađa...hahaha....a i sjećam se da sam većinu dobila ta zadnja tri mj... 
    Ma kako bude,riješit ćemo kile,samo da bebuške budu dobro

• Lotta12
    09. Prosinac 2016. 14:40

Ja baš nemam klasičnu žgaravicu,više mi se ako navečer kasno pojedem, želudac diže...
    Spavam na povišenom,pa mi je lakše...
    Lena… kako si inače? kako bebolino? 
    Nepoznato...kako je prošao pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.