Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    03. Studeni 2016. 10:56

nelice uzivajte u javljanjima Vaše malene! :* 

mamika ona je zatrudnila sa blizancima, jedan plod je prestao rasti, drugi se razvijao i sa 18. tjedana je bio pobačaj. Sve to pod velikim navodnicima. Naša trudnoća je počela kao blizanačka, presretni smo bili, nije se mogla veseliti sa nama već je stalno pričala o tome kako je kod nje jedan blizanac otišao. Opet pod navodnicima.Mi smo izgubili jednu bebu sa 9 tjedana. Kad je njena druga beba otišla, strah mi je sledio kosti jer sam mislila da će se isti scenarij ponoviti nama upravo zbog slične priče.
    No, dobro ovo zadnje je i moja krivica. Nisam trebala dopustiti da tuđe negativno iskustvo utječe na mene.  :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Lotta12
    03. Studeni 2016. 11:54

Cure moje...na žalost,nisam stigla pisati,al sam vas čitala,i mogu samo reći da se ne treba zamarati sa pojedincima! Vjerujem da nas je većina tu iskreno,da bi razmjenjivali iskustva,bili podrška i veselje jedna drugoj!
    Svim novima želim dobrodošlicu...
    Mi smo sad 24 tj,na žalost završili smo i u bolnici,sad smo doma i moramo strogo mirovati! Vjerujem da će sve biti u redu....

Idemo uveseliti ovaj forum...pa ipak smo mi proljetnice

• Bebica050
    03. Studeni 2016. 12:30

Lotta12 nadam se da će sve biti u redu, koji je razlog tvog odlaska u bolnicu?
    Nemam komentara na Tinu tako da niti neću ništa napisati o tome.
    I nama se naša bebica javlja već na redovnoj bazi zadnjih par dana.
    Kad su se vama vaše prvi put javile? Nama je danas 17 tj.

Samo pozitivno...

Bebica❤❤❤

• Lotta12
    03. Studeni 2016. 12:56

Bebica…imali smo problema s posteljicom,a sad manjak pl vode.. za sada smo ok,moramo se čuvati infekcija...i strogo mirovati!
    Sad...što bude,vjerujem u najbolje

• nelica_4
    03. Studeni 2016. 14:11

AYESHA drž se..i mi smo u sličnoj situaciji....m. nema mamu,umrla,njegov tata od onda ima svoj život i ne pita za nas...ni netreba pitati za mene,al barem bi se trebao veseliti našoj maloj curkici...tako da te razumijem....ja sam takve negativne ljude odavno izbacila iz života..pogotovo sada kada imamo za koga raditi,disati,živjeti...Hvala Bogu pa su moji roditelji  predobri...

Nepoznato_22
    03. Studeni 2016. 14:14

Meni se moj mali javio bas kad sam ga osjetila sigurno s 20. Tjedana :) prije tog mozda jednom dvaput al nisam bila sigurna jel je to mali :D

Zvonkica
    03. Studeni 2016. 14:39

Dan cure! Evo nova sam ovdje, i već napravila i tickere i sve hehe..Primate me u društvo?
    Uglavnom, imamo 3 djece, a ova mala 4. mrvica nas je iznenadila samo tako! Nismo planirali više od 3 djece, kad eto poklopilo se! A mi nikad sretniji! Imam 34 godine, a mm 36.
    Termin 15.03., i evo nas na 21+2 !
    Najstarija kćer ima 9g, mlađi sin 7, a najmlađa mrvica 2g.
    I eto, nakon 2.tj kašnjenja menge, napravili test, i došao nam plus ko kuća! Inače sam iz Splita,prekrasnog Splita.
    Moj prvi simptomi su bili povišena temperatura,bolne cice, napuhnutost, luda za hranom.
    I da,cura je! To smo saznali ima 2 tjedna, iako sam i sama imala osjećaj da je cura..
    E,sad.. U početku trudnoće sam imala neka krvarenja, mirovala sam 2 tjedna, a kasnije sve u redu. Curica se krasno razvija,sve je tu. Samo sad mi ovi stariji kćer i sin idu 3. i 1. razred, pa im tu i tamo pomognem, ali ovaj mlađi Tino kako je postao prvašić, pusti problemi s matematikom. No dobro, proći će to..
    Vidim da ste baš aktivne i da ima puno mamicaa! Čitam vas par dana, i hoću reći da mi je žao zbog svih cura koje su imale spontani, a posebno zbog mrs.kepolas. Draga, stvarno mi je žao, ali vidim da ste ti i tvoja malena curica dobro, i stvarno mi je drago!
    I mi smo imali spontani u 6.tj ,pa smo iza dobili malu Elu.

Eto,toliko od mene! Sad sam si se malo uživila u Klokanicu, tako da ću najvjerovatnije biti svake sekunde na njoj!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.