Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubicica9
    03. Listopad 2016. 13:11

Jana trebalo mi je punih pet miuta da shvatim kako poslati por XD sreca pa sam ovaj put usla preko laptopa jer na mob nesto me ne ide.. 
    Ti onda kreiraj grupu i ja ti posaljem moje ime cim ukljucim fejs jer sam ga bila deaktivirala na mjesec dana :) 
    Uvik nesto ne brini necemo pobjeci odavde... lipo je isto ovdje pisati i citati :) 
    Sto se tice niskog tlaka i jakih otkucaja meni je ginekolog rekao sve je u redu dok otkucaji nisu iznad 100, i dok se tlakovi ne priblize jedno drugome kao meni 86-54... inace je i bolji niski tlak al ako se ponavlja vise dana za redom svakako obratiti paznju i otici ginekologu! Jesti treba malo vise zasoljenije i oko 2.5L tekucine na dan najbolje vode... 
    Jutros se probudila u 5 i nikako zaspati pa zaspala oko 9 i do podne ipo odvalila :D 
    Sve me nesto trbuh steze pa steze nikako se namjestit sa jednog boka na drugi bok. Sinoc mi odgovaralo lezati na ledjima dok sam gledala seriju a kad sam isla spavati nikako, valjda beba bila vrckava pred spavanje :))) 
    Tko sto mamice moje kuha danas za rucak? mmmmm

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

• neozbiljna
    03. Listopad 2016. 13:29

Ja sam još uvijek na samom početku trudnoće,ali prvi simptomi lagano dolaze...inače sam strastveni pušač (do 1 kutije dnevno),ali sam od pogleda na pozitivni test smanjila na 6 cigareta dnevno, a danas su mi počele smrditi pa se toplo nadam da će tako i ostati. Manta mi se pri svakom ustajanju i zadnjih 4-5 dana mi je hladno koliko god se slojevito obukla...jel ta hladnoća normalna?

• kokoloko
    03. Listopad 2016. 13:42

Bok cure,

evo netko je rekao da se jave ove neaktivnije da se ne zabrinete- mi smo danas navršili 10 tjedana 
    Sa mnom je sve ok, mučnina više ni nema, od simptoma su tu i dalje umor i bolne grudi. Nikakva boluckanja, sve po p.s.-u. Ne bila ja - ja, odmah si mislim da je to dobro da mi nije ništa i ne bi li mi nešto trebalo biti... Da je nešto po krivom krenulo, razmišljam da bih valjda osjetila. Ah mi žene..panika kad boli i kad ne boli!

Neozbiljna, meni ti je staaaalno hladno, od početka T. Ne znam da li je to simptom ili sam ja samo zimogrozna, ali sam primjetila baš otkad sam trudna da se smrzavam.

Ček, vi svi viš manje ne radite/bolovanja/itd?

mrs.kepolas
    03. Listopad 2016. 13:56

Neozbiljna meni je konstantno hladno! U sedmom mjesecu sam na moru nosila duge rukave navečer :D 
    Ta hladnoća me prati cijelo vrijeme. Kad je drugima pokraj peći vruće, meni je taman :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• neozbiljna
    03. Listopad 2016. 14:24

Kokoloko i mrs.kepolas onda ipak ne umišlajm ako nas ima više koje se smrzavamo
    kokoloko, spominješ bolne grudi, mene bole još od zadnje ovulacije prije izostanka menge, a najgore mi je jer sam naučila spavati na stomaku pa se ne mogu namjestiti

• ana23
    03. Listopad 2016. 14:25

Meni je isto non stop hladno,ja sam isto bila smanjila pusenje i nakon par dana mi se skroz pocela gadit cigara vise ne pusim a od dima cigare kad neko pusi kraj mene mi dode muka i manta mi se

• ana23
    03. Listopad 2016. 14:25

Meni je isto non stop hladno,ja sam isto bila smanjila pusenje i nakon par dana mi se skroz pocela gadit cigara vise ne pusim a od dima cigare kad neko pusi kraj mene mi dode muka i manta mi se

JanaH.
    03. Listopad 2016. 15:13

Ako nekome nisam odgovorila na poruku, neka mi ponovo pošalje, dosta vas je poslalo u isto vrijeme pa sam možda nekog preskočila :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Tina2901
    03. Listopad 2016. 15:22

Jooj cure ja ne znam poslat poruku ni zahtjev..Baš sam smotana..

mrs.kepolas
    03. Listopad 2016. 15:24

Tina zahtjev ti je ispod avatara, osim ako već nisi prijatelj sa tom osobom :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.