Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    28. Travanj 2016. 10:06

Piki, klokanica, jeste jos u komadu?
    Ja da......svaki dan novo mučenje.....sve se mislim kako je bolje da nas iznenade 2-3 tjedna prije termina nego ovo.....ovo je već strašno.....Moja mala mislim da je odlučila ući u 5. mjesec....Još da me uhvati za praznik, jao meni...nikome se neće dat radit, doktori će slavit dan nerada....:-)
    Sutra po 5. put na plodnu vodu! Ne mogu više......

• Piki83
    28. Travanj 2016. 13:25

Mamasita draga pa sto jos cekas?!

Neda se tvojoj bebi jos van izgleda.
    Ja sam isto jos u komadu iako imam sve cudnije bolove, a jucer na tusiranju mi je pal veliki sluzni cep ruzni ljigavi i nakon toga neki cudni iscjedak ide iz mene.
    Doktori misle da bih mogla svaki cas, ali dobro kazes da nas te male mrvice zekaju jako.
    Neg kakav ti je pregled za plodnu vodu. Sto i kako to rade?

0905
    28. Travanj 2016. 13:51

Heeej curke ! Ja sam definitvno jos u jednom komadu , niti mi se cini da ce skoro ista.

Piki bome bi ti mogla svaki tren - sretnoooo !

A mamasita bude brzo, bude ! I mene isto zanima kako ti izgleda pregled plodne vode .

Drz' te se curkeee!

Minniee
    28. Travanj 2016. 15:41

Cure drage ja vam želim samo strpljenje, moj mali je odlučio doći na 41tt, a i ja sam mislila da neće nikad.

Ja sam bila na 4 pregleda plodne prije nego su mi krenuli trudovi. Ali nakon prvog na termin mi je poceo cep ispadati i bila sam bas sretna da se nesto pokrenulo. 
    Nista posebno, sa jednom metalnom duguljastom cijevcicom izvuku i pogledaju, malo me boluckalo 15ak min iza pregleda i to je to. Nekog boli vise nekog manje ali nista strasno.

Usput čestitam svim novim mamicama, neka su vam bebice zdrave i vesele i da se puno volite i mazite.

..preostale čekalice da brzo dočekate vaše ljubavi... 

mamasita4
    28. Travanj 2016. 17:12

A dobro, ima nas onda jos u komadu...
    Amnioskopija, nista specijalno, niti strasnije od papa testa. Dakle, ovisno o otvorenosti stave kljun ili neki tubus i onda uvuku ko malu svjetiljku usku (na vrhu je malo svjetlo), koju prislone na vodenjak i pogledaju je li voda bistra, mlijecna il zamucena....
    ne boli nista posebno, no jako ovisi i o doktoru. Prva dva puta me 'ubilo', bas me bolio taj kljun, doktorice nisu bile nesto njezne....druga dva puta nisam ni osjetila....ma nista specijalno za istaknut....traje 10 sekundi.
    Eto, ja sutra OPET u bolnicu na taj pregled....ne ocekujem i dalje nista specijalno....
    mada, jos od subote mi poceo iscjedak lagano sa sukrvicom, cini mi se da cep malo po malo ispada, al kazu da tako moze i tjedan dana. Tako da...
    a izaci ce vec jednom, svi su se rodili kad tad!
    Pusa vam

• Piki83
    28. Travanj 2016. 18:00

Aha, a to jos nisu radili meni taj pregled.
    Meni sinoc bas gruda od cepa ispala, a prije toga mic po mic. Ali kazu da moze tako i 20 dana.
    Ti bi mamasita mogla jaaaaako brzo.
    Ima nas u komadu jos, da, samo nam se neke ne javljaju vise, a neke su nam smugnule na mame.

Budemo i mi za njima brzo.

Bellagio
    30. Travanj 2016. 09:05

Piki83 nisi zadnja :-) Ja sad rijetko idem na forum jer mi klokanica ide na živce u zadnje vrijeme sa glupim člancima...U svakom slučaju, ispao i meni čep; mislim zapravo da nije odjednom ispao nego po malo. I ja sam otvorena prst i omekšanog cervixa. Jučer sam bila na pregledu i konzultacijama u bolnici. Ginekologica je napravila takav vaginalni pregled da me još boli glava od njene "teške ruke" i sad imam nekakav neobilan tamni  iscjedak na gaćicama jučer i jutros. Skroz sam zbunjena: jel to od pregleda ili trebam na hitnu uvjeriti se da je sve ok?

Svim curama s bebicama u naručju hrabro i s puno ljubavi - čestitke!

• Piki83
    30. Travanj 2016. 10:46

dobro zboris u prvom djelu posta.
    Drago mi je da nas ima jos.
    Taj neobilan tamni iscjedak imam i ja nakon svakog pregleda, odnosno kao neke grudice pa mi je rekla gin.da ispada sluzni polako, a veci komad je izgledao kao...bljakasto i veliko.
    Mislim da nemas razloga za brigu. 
    Ostalo nam je samo to kratko cekanje da krenu bebane i onda smo super. Strpljenje je...ma i strpljenje i sve! Kad ce vise!

• Audrey2016
    30. Travanj 2016. 12:02

Meni je sluzni cep ispao prosli vikend, tj nakon pregleda u petak ispadao do nedjelje.... prst otvorena vec dva i po tjedna. Danas termin, beba relaksira u trbi :))

mamasita4
    01. Svibanj 2016. 14:37

Cure, ima'l šta?
    Ja danas 6. put na amnioskopiji i ctg-u. Ništa novog, ctg reaktivan, plodna voda dobra. Kako sam sad 41+1, svakodnevno sad moram na ctg, a svaki drugi dan na plodnu vodu. Za upucat se. Ali odlučila sam više se ne živcirati, jednostavno nema smisla.....samo što mi ubija malo svako iščekivanje.....više ko da nisam ni svjesna da bi trebala rodit i vidit moju malu bebanu.....A dobro.
    Inače, 3cm otvorena, al ništa se još posebno ne događa, iscjedak na refule, malo išaran kapilaricama, malo krvav, i stalno tako....male kontrakcije trbuha tu i tamo, al više stvrdnjavanje nego trud...nepravilno skroz....može krenut za 5 minuta, a može i još.....pretpostavljam da će me za 5 dana ostavit i inducirat ako ništa ne bude.....
    Kako vi? Nekih novosti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.