Da se mi napokon prijavimo :)
djecak je dosao 18.4. u 23:15, sa 3950 g i 52 cm, prirodno, bez rezanja ali sa sa 4 sava zbog pucanja :/
Dosli kuci u srijedu, sve u redu.
Bolovi me uhvatili odmah na dvije minute oko 8 navecer, otisla u radjaonu jednom, ali neka vristala previse i ja pobjegnem nazad, rekoh ne boli mene jos puno :D
oko 10 dosla ponovo jer sam pala na pod u sobi i povracala od bolova :/ bila samo 3 prsta otvorena i drip me sredi da do 23:15 rodim... nema koje poze nisam izmijenjala, od boka, cucanja, klecanja, na kraju opet na boku, doktor pogura po stomaku, babica masirala i izvlacila, i bebac zaplaka :,)
kikica-prekrasno,brzo si ti to riješila. Čestitam!!!!!
Sad se odmori i uživaj!
Kikica cestitam
Super si to izdrzala i rodila velikog decka. Bravo i zelim brzi oporavak.
Hihihi...mislim da cu i ja biti kao i ta sto je vristala i tjerat sve oko sebe.
Curke????? Malamimi?????
Ja opet imam kontrakcije upravo sada koje su nekako bolnije, ali nadam se izdrzati bar jos malo. A mozda me nadam se i posteno zeka pa i prenesem. Ali nekako sam sve vise zivcana kao da imam turbo pms. Uspjela se vec sa svima posvadat.
ILoveCats procitala sam sto si pisala i svaka ti cast sto si sve izdrzala i izgurala do kraja. Vjerujem da imas ljude koji se do neba ponose sa tobom i nekoga na nebu tko te cuva kao i tvoje voljene...
Cure cestitam na bebicama.
Evi da javim da sam i ja rodila 20.04. U 14.15 Jakova 3300 i 51 cm.
Porod je bio brz i prirodan, uz drip naravno. Oni trudovi bili su pravi i na 4 min dok sam dosla do bolnice, bila sam otvorena 5 cm i puknuo mi vodenjak, a ja nisam to ni znala jer nije nista curkalo iz mene. I 12 sam bila u poradaoni. Stvarno se ne mogu zaliti, sve je bilo brzo, jedino je jako bole savovi koje sam dobila nakon epiziotomije. Jedva sam se.kretala prvi dan. Sad jos uvijek bole jako, ne mogu sjediti uopce.
I tako, dojim, za sad nema problema, osim sto se ne odvaja od mene, jedva sam uspjela na wc u bolnici, stalno hoce biti uz mene, a kad nije onda place. Uz mene lijepo spava a sam nece bit ni minute.
Maya
Sortiraj odgovore
Najstariji