Maya30 cestitam. A slatkica mala voli svoju mamu puno.
Zelim brzi oporavak...
Maya cestitam!
Cure sve prode, pa i savovi, i bol.......i novo dođe.....i samo to treba imat na umu kad nam je tesko...
Ja jucer opet bila na plodnu vodu, opet nista...sve u redu....i dalje prst otvorena...
Cekam i dalje....moze krenut sad, moze za koji dan....uglavnom, nitko nije ostao u trbuhu hahahaha
Sretno svima, cujemo se
Igor 44 cm 2370g i Maša 48 cm 2440g stigli danas u 14h i 14:10h. Javim se kad odmorim
Cure čestitikeee
malamimi-šaljem ti puno dobrih vibrica i držim fige da pošto su dvije bebe u pitanju da budu jakoo dobre i da ne placu kao vecina naših proljetnica :P ;)
Drage klokanice, evo da i ja prijavim rodjenje naseg sina (Alex), 14.04., dakle 5 dana prije sluzbenog termina. Buduci da su doktori na zadnja dva pregleda posumnjali na zastoj u rastu bebe (nije napredovao u tezini), 14.04. je bio vrlo izgledan da ce mi inducirati porod, sto je meni bilo grozno... em moguca dijagnoza zastoja, em indukcija (jako sam si zeljela prirodan porod) ... No nasrecu, upravo su mi tu noc poceli moji prirodni trudovi. Od prvog truda do izlaska djeteta proslo je 13 sati, od cega je zadnjih 3 bilo poprilicno bolno... No uspjela sam izbjeci drip i epiziotomiju, tako da smatram da sam imala lijep porod. Buduci da je bebac rodjeni s nizom porodjajnom tezinom (2,5 kg), sad smo ekstra oprezni i jako se pazimo i mazimo jer trebamo nadoknaditi u tezini.
Eto, ovo je nase iskustvo u kratkim crtama... stvarno je tesko naci vremena za tipkanje uz malu bebu :)
Takodjer cestitke svim mamama koje su rodile u medjuvremenu, a one koje nestrpljivo cekaju svoj termin neka budu samo hrabre, kad jednom porod krene mi zene smognemo snage za koju ni neznamo da je imamo.
Dineria cestitam od srca. Zelim brzi oporavak.
Malamimi napokon, cestitam...decko i cura...ma svaka cast. Zelim brzi oporavak.
Ljubim vas puno curke i uzivajte u svojim mazicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji