Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    0905
    04. Svibanj 2016. 19:15

Mamasita cestitam !

I ja narucena na pregled u radonu u subotu, a sutra jos na ctg.

Piki jos malooooo 

Ninachh12
    04. Svibanj 2016. 19:49

Mamasita-bas volim cuti takva iskustva! Cestitam od srca, cekamo te na drugoj temi kada se oporavis 😍

Piki-mustrica mala! Ali nek je ona docekala da se rodi na vrijeme, a ne ranije..sretno! 😊😊

• Kriszta
    04. Svibanj 2016. 21:47

Mamasita čestitam! Porod za poželiti..uzivaj sa princezom.

Ostale cure,držite se..još malo :)

0905
    08. Svibanj 2016. 10:03

Heeej  Ima li novosti ? Piki?Ostale curke?  Utisala nam se skroz tema

Uzivajte u majcinom danu mamice i mamice-to-be !

• Piki83
    08. Svibanj 2016. 10:42

Hej curke!

Sretan majcin dan!

Klokanica, a kod tebe, jel se sto pokrenulo?????

Nisam se javljala jer sam...uhvatilo me gnjezdenje.
    Od jucer sam si nekako cudna. Prvo sam bila ljuta, pa se rasplakala, pa sva nasmijana i zatim smirena kad me pocelo boluckati oko osam navecer. Otisla u wc i na papiru bil bijeli iscjedak prosaram svjezom krvi. Kasnije opet malo svjeze krvi, ali se smirilo i zaspala sam oko dva ujutro. Jutros sam se probudila mokrih gacica i vec tri puta bila na praznjenju i bolucka sve vise...
    Uglavnom neznam sto se za sada desava, jedino sto stalno pratim bebanu da li mrda...javljat cu se...
    ( isprike na dugom jeziku )

Pusonja jos jednom svim mamicama...

• Anna123
    08. Svibanj 2016. 12:18

Piki, kad ti je kontrola? Ako osjetiš dosta toplu tekućinu da curka, to je vodenjak. 
    Tako je i meni bilo s tim iscjetkom s krvi.. od ponoći curilo to, pa cijeli taj dan i noć uz bolove koji su trajali cca 30 sek, pa onda idući dan do kontrole u TA i taj dan sam odmah i rodila. =) 
    Ako krene uskoro, sretno i samo hrabro! 

Sretan vam Majčin dan!

• Piki83
    08. Svibanj 2016. 12:38

Anna kontrola iduca ako ne krene, tek 17 na termin u bolnicu i drugi dan kod svoje socke. Pa sad ne curka neg sam se probudila mokrih gaca ali bolucka lagano i dalje uz roskasti iscjedak.
    Hvala ljube, nadam se i ja da ce krenut jer mi je stvarno dosta.

• Anna123
    08. Svibanj 2016. 15:20

Ma to ti je već to, kontam, još samo malo si 2u1 
    Javljaj dalje situaciju, sad sam i ja u iščekivanju ko da ja trebam rodit, haha 

0905
    09. Svibanj 2016. 11:20

Piki znaci i ti si jos 2 u 1!

Meni je evo danas termin , slavim ga haha ali nista se n3 dogada ! Trbuh jos visoko, nikakva boluckanja ekstra, nista neuobicajeno. 

Bila sam u radaoni u subotu na pregledu i drzali me dugo na ctg-u u boksu, a u meduvremenu se u boksu pored rodila nekoj zeni bebica pq sam na bebicin prvi plac i ja zacendrala od srece i mislim si ajdeeee mali moj - vrijeme je da se upoznamo   Ne bi voljela da se previse oduzi! 

E da , nedavno me jedna teudnica pitala za steznik .Ja iskreno nisam o tome jos ni razmisljala, reko kad rodim vidjeti cu . Jeste si vi vec nabavile steznike i gdje ?

Kriszta
    09. Svibanj 2016. 12:15

klokanica0905

Piki znaci i ti si jos 2 u 1!

Meni je evo danas termin , slavim ga haha ali nista se n3 dogada ! Trbuh jos visoko, nikakva boluckanja ekstra, nista neuobicajeno. 

Bila sam u radaoni u subotu na pregledu i drzali me dugo na ctg-u u boksu, a u meduvremenu se u boksu pored rodila nekoj zeni bebica pq sam na bebicin prvi plac i ja zacendrala od srece i mislim si ajdeeee mali moj - vrijeme je da se upoznamo   Ne bi voljela da se previse oduzi! 

E da , nedavno me jedna teudnica pitala za steznik .Ja iskreno nisam o tome jos ni razmisljala, reko kad rodim vidjeti cu . Jeste si vi vec nabavile steznike i gdje ?

Jedan savjet za steznik,nemojte nikako prije poroda kupiti ili se raspitajte da li možete vratiti i dokad. Ja sam si kupila,i to dva,jedan sa i jedan bez gaćica. Ostalo mi je jaaaakooo malo stomaka i oba steznika su mi velika. Jedan sam uspjela vratiti sva sreća skuplji. Veličinu,koja će vam biti potrebna je teško pogoditi. Istražujte,gledajte na netu,koji bi steznik kupili,jer kad se bebač rodi možda nećete stići,a veličinu ćete vidjeti nakon poroda i lako kupiti.

Sretno svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI