Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    0905
    04. Svibanj 2016. 19:15

Mamasita cestitam !

I ja narucena na pregled u radonu u subotu, a sutra jos na ctg.

Piki jos malooooo 

Ninachh12
    04. Svibanj 2016. 19:49

Mamasita-bas volim cuti takva iskustva! Cestitam od srca, cekamo te na drugoj temi kada se oporavis 😍

Piki-mustrica mala! Ali nek je ona docekala da se rodi na vrijeme, a ne ranije..sretno! 😊😊

• Kriszta
    04. Svibanj 2016. 21:47

Mamasita čestitam! Porod za poželiti..uzivaj sa princezom.

Ostale cure,držite se..još malo :)

0905
    08. Svibanj 2016. 10:03

Heeej  Ima li novosti ? Piki?Ostale curke?  Utisala nam se skroz tema

Uzivajte u majcinom danu mamice i mamice-to-be !

• Piki83
    08. Svibanj 2016. 10:42

Hej curke!

Sretan majcin dan!

Klokanica, a kod tebe, jel se sto pokrenulo?????

Nisam se javljala jer sam...uhvatilo me gnjezdenje.
    Od jucer sam si nekako cudna. Prvo sam bila ljuta, pa se rasplakala, pa sva nasmijana i zatim smirena kad me pocelo boluckati oko osam navecer. Otisla u wc i na papiru bil bijeli iscjedak prosaram svjezom krvi. Kasnije opet malo svjeze krvi, ali se smirilo i zaspala sam oko dva ujutro. Jutros sam se probudila mokrih gacica i vec tri puta bila na praznjenju i bolucka sve vise...
    Uglavnom neznam sto se za sada desava, jedino sto stalno pratim bebanu da li mrda...javljat cu se...
    ( isprike na dugom jeziku )

Pusonja jos jednom svim mamicama...

• Anna123
    08. Svibanj 2016. 12:18

Piki, kad ti je kontrola? Ako osjetiš dosta toplu tekućinu da curka, to je vodenjak. 
    Tako je i meni bilo s tim iscjetkom s krvi.. od ponoći curilo to, pa cijeli taj dan i noć uz bolove koji su trajali cca 30 sek, pa onda idući dan do kontrole u TA i taj dan sam odmah i rodila. =) 
    Ako krene uskoro, sretno i samo hrabro! 

Sretan vam Majčin dan!

• Piki83
    08. Svibanj 2016. 12:38

Anna kontrola iduca ako ne krene, tek 17 na termin u bolnicu i drugi dan kod svoje socke. Pa sad ne curka neg sam se probudila mokrih gaca ali bolucka lagano i dalje uz roskasti iscjedak.
    Hvala ljube, nadam se i ja da ce krenut jer mi je stvarno dosta.

• Anna123
    08. Svibanj 2016. 15:20

Ma to ti je već to, kontam, još samo malo si 2u1 
    Javljaj dalje situaciju, sad sam i ja u iščekivanju ko da ja trebam rodit, haha 

0905
    09. Svibanj 2016. 11:20

Piki znaci i ti si jos 2 u 1!

Meni je evo danas termin , slavim ga haha ali nista se n3 dogada ! Trbuh jos visoko, nikakva boluckanja ekstra, nista neuobicajeno. 

Bila sam u radaoni u subotu na pregledu i drzali me dugo na ctg-u u boksu, a u meduvremenu se u boksu pored rodila nekoj zeni bebica pq sam na bebicin prvi plac i ja zacendrala od srece i mislim si ajdeeee mali moj - vrijeme je da se upoznamo   Ne bi voljela da se previse oduzi! 

E da , nedavno me jedna teudnica pitala za steznik .Ja iskreno nisam o tome jos ni razmisljala, reko kad rodim vidjeti cu . Jeste si vi vec nabavile steznike i gdje ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.