Mamasita cestitam !
I ja narucena na pregled u radonu u subotu, a sutra jos na ctg.
Piki jos malooooo
Mamasita-bas volim cuti takva iskustva! Cestitam od srca, cekamo te na drugoj temi kada se oporavis 😍
Piki-mustrica mala! Ali nek je ona docekala da se rodi na vrijeme, a ne ranije..sretno! 😊😊
Mamasita čestitam! Porod za poželiti..uzivaj sa princezom.
Ostale cure,držite se..još malo :)
Heeej Ima li novosti ? Piki?Ostale curke?
Utisala nam se skroz tema
Uzivajte u majcinom danu mamice i mamice-to-be !
Hej curke!
Sretan majcin dan!
Klokanica, a kod tebe, jel se sto pokrenulo?????
Nisam se javljala jer sam...uhvatilo me gnjezdenje.
Od jucer sam si nekako cudna. Prvo sam bila ljuta, pa se rasplakala, pa sva nasmijana i zatim smirena kad me pocelo boluckati oko osam navecer. Otisla u wc i na papiru bil bijeli iscjedak prosaram svjezom krvi. Kasnije opet malo svjeze krvi, ali se smirilo i zaspala sam oko dva ujutro. Jutros sam se probudila mokrih gacica i vec tri puta bila na praznjenju i bolucka sve vise...
Uglavnom neznam sto se za sada desava, jedino sto stalno pratim bebanu da li mrda...javljat cu se...
( isprike na dugom jeziku )
Pusonja jos jednom svim mamicama...
Piki, kad ti je kontrola? Ako osjetiš dosta toplu tekućinu da curka, to je vodenjak.
Tako je i meni bilo s tim iscjetkom s krvi.. od ponoći curilo to, pa cijeli taj dan i noć uz bolove koji su trajali cca 30 sek, pa onda idući dan do kontrole u TA i taj dan sam odmah i rodila. =)
Ako krene uskoro, sretno i samo hrabro!
Sretan vam Majčin dan!
Anna kontrola iduca ako ne krene, tek 17 na termin u bolnicu i drugi dan kod svoje socke. Pa sad ne curka neg sam se probudila mokrih gaca ali bolucka lagano i dalje uz roskasti iscjedak.
Hvala ljube, nadam se i ja da ce krenut jer mi je stvarno dosta.
Ma to ti je već to, kontam, još samo malo si 2u1
Javljaj dalje situaciju, sad sam i ja u iščekivanju ko da ja trebam rodit, haha
Piki znaci i ti si jos 2 u 1!
Meni je evo danas termin , slavim ga haha ali nista se n3 dogada ! Trbuh jos visoko, nikakva boluckanja ekstra, nista neuobicajeno.
Bila sam u radaoni u subotu na pregledu i drzali me dugo na ctg-u u boksu, a u meduvremenu se u boksu pored rodila nekoj zeni bebica pq sam na bebicin prvi plac i ja zacendrala od srece i mislim si ajdeeee mali moj - vrijeme je da se upoznamo Ne bi voljela da se previse oduzi!
E da , nedavno me jedna teudnica pitala za steznik .Ja iskreno nisam o tome jos ni razmisljala, reko kad rodim vidjeti cu . Jeste si vi vec nabavile steznike i gdje ?
Sortiraj odgovore
Najstariji