Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja7171
    01. Svibanj 2016. 15:13

Pozdrav svim mamama i zelim vam svu sricu i najzdravije bebice! Ja ulazim u 38tt i osjecam bolove u krizima i misicima na trbuhu pa se nadam da cu jako brzo u radjaonu..polako me hvata panika ali i uzbudjenje jer mi je ovo prvi put

Halila
    01. Svibanj 2016. 15:28

Mamasita, a joj pa ti već 41+3  ja sam rodila s ravnih 41 i već mi do tada stvarno bilo dosta svega pa mogu mislit kako je tebi! Držim fige da čim prije krene i da brzo prođe! 

Sretno svima!

Bellagio
    01. Svibanj 2016. 15:50

Uf, šta ja ne volim kad me prčkaju... Mamasita jesu ti to oni rekli da ćete inducirati ili pretpostavljaš? Moja kolegica je prenijela svo troje djece po 10-15 dana i nitko nije radio paniku jer je plodna voda bila ok. Ja sam nervožasta kad gledam nered koji sve sporije skupljam i muža koji misli da ću roditi opet točno na termin pa ima vremena za razmještanje ormara, sastavljanje krevetića i svega što nas žene čini sigurnijima (bar mene)...drž te se još malo 

• Piki83
    01. Svibanj 2016. 16:23

Mamasita ma jos cm il dva i ode ti u radaonu. Drzim palceve za sto vise strpljenja i da sto prije sve obavis.
    Maja sretno onda ako je krenulo. Nemoj panicarit jer neces ni imat vremena panicarit kad krene.
    Bellagio, ma vritni ga da pocne. Ili te on misli iznenadit kad dodes iz rodilista pa te doceka sve spremno.

Ja po starom, svaku vecer bolovi, a nista da krene.
    Curke, mislim na vas...

• Audrey2016
    01. Svibanj 2016. 16:49

Svi smo tu negdje...mozemo za koji sat a mozemo za koji dan....
    kad krenemo bit ce veselo....
    Mi danas bili na ctg-u, sve u redu, za dva dana opet i onda i provjera plodne vode.

0905
    02. Svibanj 2016. 10:40

Znaci sve smo jos u iscekivanju   Ako nista, meni barem ovo svjeze i kisno vrijeme pase. Samo da nisu one sparine kao od neki tjedan. 

Pozdrav svima 

mamasita4
    02. Svibanj 2016. 12:39

Bellagio, ma nisu mi rekli al pretpostavljam jer induciraju kad stignes na 42tt.
    Danas opet s ctga i uzva i sve ok,beba reagira,samo sad vec ima manje plodne vode pa se doktorica mislila da me ostavi...a ja rekla ma sta ce me ostavit kad ujutro opet dolazim na plodnu vodu....pa je rekla ajde onda da cemo vidjet sutra. Ma ja ocu vise ovo da krene,al ova moja ne staje radit gimnastiku u drobu. Non stop.
    Vidjet cu sutra sta ce bit,al ako bude manje plodne vode,ostajem ja u rodilistu....
    Javljajte se sta ima i upregnite muzeve da sve spreme....sram ih bilo hahaha

mamasita4
    04. Svibanj 2016. 10:16

Prijava prijava: Paula nam dosla jucer,3.5. U 13.50.
    Imala 3350 i 51cm. Mama super,curka super. Svi u St rodilistu super i korektni.
    Islo je ovako....od mog zadnjeg posta u ponedjeljak...tu vecer lagano bolovi ko kod menge,svako desetak min...i cijelu noc tako...ujutro odo na plodnu vodu,otvorena 4cm,plodna dobra,kaze dr ajmo u radaonu,nemamo vise sta cekat... priprema,oblacenje i ctg do 11 bili gotovi. Bez klistira odo ja u box oko 11.15 sa 5cm. Moji trudovi....ja disem. Oko 12 zovem muza da dode. Vec trudovi jaki i cesti. Dr probusi vodenjak i stave mi drip doslovno 4minute....skinu ga,ne treba,imam svoje trudove....u 13h osjetim da moram napravit veliku nuzdu. Al ne ono za tiskanje,vec mi stvarno trebalo ispraznit se....kazu oni ajde do wca ali brzo. Ja tamo...i posteno se ispraznim....vratim se jedva do kreveta od truda....i tada legnem i jedno 45 minuta rastura me sve. Malo ledja,malo lijevi bok,da se mala namjesti i ja dobijem nagon i osjecam da glava ide i u dva truda eto je! nit su me rezali,nit sam pukla...priroda napravila svoje...jedino je posli dr vidija da je mala kako je izlazila tu i tamo zagrebala necim pa mi je isto stavio par malih puntica....a htjela sam proc bez....a nema veze.....
    Uglavnom,dobro smo,bljuckamo jos plodnu vodu,bas se dobro napila...haha. drugo sve super. zelim svima ovakav porod. Bolan ali brz. A moram rec - nakon prvog sam ga valjda i zasluzila.....svima pojubac!

• Piki83
    04. Svibanj 2016. 10:45

Mamasita cestitam od srca...Bas mi je drago da je sve proslo brzo...Ljubim i uzivajte svi zajedno...

Ja bila jucer na pregledu, kaze doktor da je sve u redu. Moja me narucila na dan termina u bolnicu iduci pregled, a kod nje dan iza ako nista ne krene. Rekla ja da zeka mene ova moja mala mustra.

mamasita4
    04. Svibanj 2016. 11:17

Ma mala mustra ce izac kad ona bude htjela e. Vidis kako je mene htjela ostavit dan prije odma,vjerojatno bi i inducirala al ja se nisam dala.....
    Daleko od toga da dr ne treba slusat i vozit po svom,al sam jednostavno znala da ce krenit kad krene i bude vrijeme. 
    Piki,vjerujem da ce sve bit super! Pozitiva! Saljem dobre vibre prema tebi i svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.