Za kilazu mi je rekal da je oko 2200 - 2500 ali da je to uopce glupo i nezahvalno govorit jer utz svasta pokaze, a na kraju drugo ispadne. Neg velicina sve mjere odgovaraju 2 tjedna manje.
Čestitke novim mamama na bebicama i na hrabrosti. Uživajte sad sa svojim bebicama!
Piki, meni ti je taj čep 3-4 dana išao, tek ono zadnje je bilo veliko crno, ljigavo i odma su krenuli pravi trudovi.
Sretno cure!
Noc/jutro proljetnice!
Vidim sve je dinamicnije tu na temi; sretno svima !
Zanima me da li je neka od vas pisala plan poroda ? Dosta sam sada o tome guglala i trazila primjere istog, a skoro svi linkovi me upucuju na onaj od stranice RODA koji ocito nije u funkciji .
Inace kod mene jos isto , uloziva za vrsak prsta, beba divlja, leda bole , zgaravica prisutna , a iscekivanje konstanto
Dragi moji evo i mene, moj mali princ je ipak odlucio doci sam, 3840-51cm.
Imala sam prekrasan porod i sve same pohvale za KBC Rijeka..sestre, babice, doktori i svi ostali proleteri kroz moju rađaonu ..bila sam opustena i nasmijana do zadnjeg trena i stvarno imam samo rijeci hvale za sve i svih. Rezali su me ali tek
nakon sta su se zaista potrudili da probam proci bez epiziotomije, nisam osjetila ni rez ni šivanje,a bebac je ipak bio preveliki da se to izbjegne.
Meni su trudovi krenuli na svakih 10min skupa sa curkanjem vode. Kako sam osjetila da mi je nesto curnulo, a probudilo me, tako me nakon toga uhvatio prvi trud pa drugi..nisam bila sigurna ni je li to voda ni jesu li to trudovi ali voda je kapala dok sam stajala,a trudovi su bili svakih 10min oko 30-35sek i tako 3ipol sata nakon cega sam bila sigurna da je to TO pa smo krenuli u bolnicu.
Piki meni ti je čep ispadao tako polako od termina punih 7 dana, a nekim curama čep ispadne i 20dana prije poroda pa se ne sekiraj.
Želim vam svima ovakvo divno iskustvo prvog ili bilo kojeg po redu poroda, a bol od epiziotomije i šavova je zanemariva prema kolicini srece i euforije koju sam dozivjela zbog predivnog poroda.
Minniee draga cestitam od srca i jaaako mi je drago citati ovako lijepo iskustvo. Dobra sreca i dobre vibre...
Klokanica da sad to iscekivanje najgore. Vec je toliko, a nikako proci.
Ja sam se smirila, beba sve zivlja, a kad krene nek krene samo da mi je mrvica ziva i zdrava.
Nove mame cestitam na bebicamaaaa 😍
Meni su bila 3 blaga truda kao menstrualna bol na 20 minuta, cep ispao kao kad krene menstruacija par kapi krvi (normalno da sam bijelu navlaku na kaucu usrala!😂) I trudovi odmah bili na 10 minuta. 3 sata kasnije su bili na 3-4 minute i tad sam krenula u bolnicu, 5 sati kasnije sam drzala sina u rukama 🙂
Iskreno, vecina trudova mi je do tad bila blaza od mojih menstrualnih bolova jer su oni inace takvi da mi se povraca i zubi trnu. Nikakvi bolovi da sam osjetila ledja trbuh ovo ono, jednostavno cijela zdjelica.
Sortiraj odgovore
Najstariji