Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    28. Ožujak 2016. 22:29

Halila, bas da je. Onako vise nisam znala koja je rodila koja nije, sve sam zmuckala. 
    Kakva crna masa?! Kako izgleda taj sluzni cep uopce?!
    Meni je u prvoj trudnoci oko dva tjedna pred kraj curkala zelenkasta plodna voda..

Maya30
    28. Ožujak 2016. 22:31

Damjana, Nasdva i Ines_m cestitam na bebicama.

Svima zelim SRETAN USKRS i sve najbolje.

Nisam ni sanjala da je nakon poroda, sljedeci velik izazov dojiti, nadala sam se da to ide prirodno, a kad citam, vidim da nije tako. Znaci stalno borba neka. Prvo trudnoca, pa porod i onda dojenje....Zelim svima puno srece sa svim tim i drzite se zene.....mi to mozemo izdrzati 

Maya

Halila
    29. Ožujak 2016. 00:00

Piki, meni je krenula prozirna sluz sa sukrvicom nekom.. na pregledu je ispalo nešto krvavo ljigavo veličine npr kovanice 5 kn.. kasnije je bila smeđa sluz i zadnje to crno ljigavo. Poput puža mi je izgledalo. Sorry na opisima, ne znam kako bi to ljepše opisala jer stvarno je ružno bilo.

Maya, ja sam uvijek za dojenje mislila da nema tu neke mudrosti, sisu u usta i bok, a na kraju sto problema. Naravno, nekima sve ide glatko.. nama baš i nije bilo tako. Sad se već lagano stabilizira sve skupa, mislim da će uskoro bit super.

Ninachh12
    29. Ožujak 2016. 18:21

Kao što je Halila opisala, taj služni čep je poput puža sluzav i krvav.
    I ja sam poput vas mislila da je dojenje nešto što dođe priprodno i samo od sebe i da neću s tim imati problema..a kad ono, on nas 4 u sobi kad sam rodila sve 4 smo imale borbu s tim, a od 15 sestara jedva 2 su se trudile objasniti i pomoći oko toga..bolje se što više educirati prije poroda..

Pupa2
    29. Ožujak 2016. 19:58

Pozdrav curke!
    Da, ispada da je dojenje bas komplicirano, ali vjerujem da ide kad se uhoda...
    Nego, Piki, pored mog imena pise Stela, a ja rodila Filipa :D

• Piki83
    29. Ožujak 2016. 20:06

Joj Pupa oprosti...Pa rekla sam da sam sve nesto promuckala. Budem ispravila.
    Ma to ti je najava za drugo

Malamimi
    29. Ožujak 2016. 20:56

Na Sv Duhu su sestre bile divne i toliko pomagale curama oko dojenja. Ja nisam imala problema, moja je odmah vukla ko velika, ali ostale su se bas mucile. Neke bebe jednostavno nece zinuti, neke uzmu pa ne zele vuci, a neke odmah zaspu cim povuku. A onda jednoj cimerici dolazi cijela rodbina u posjetu...drama...svi joj daju savjete...meni je doslo da ih sve pobacam van. Kad su otisli, jadna je plakala satima, a djete nije ni gledala. 
    Ja se veselim iskustvu dojenja blizanaca, a kako ce to izgledati, e cut ce se haha

• Kriszta
    30. Ožujak 2016. 11:18

Tako je..svi daju savjet za dojenje..tako sam ja prošla u bolnici,svaka sestra imala drugu priču. .umjesto da su mi dopustili da dojim dijete,pošto nije bila u inkubatoru. .a oni mi nisu ni rekli,da bih trebala izdajati, a ja zbunjena ,uplašena, skoro pop... mastitis. Nijedna bas nije pomogla,samo su znale biti bezobrazne i reci da to dijete lijeno ne zna vući. .a malena se rodila sa 36 tj.slaba. .plakala sam danima i smatrala da nisam dobra majka,jer su oko mene bile žene koje su uspjele (drugorotkinje sve) još dan danas mi je teško, ali sva sreća patronazna me spasila. .polako ide na bolje ..i nadam se da ću uspjeti smanjiti Ad na minimum uz dojenje. Porod boli i to jako,ali li prođe, a ovo traje već mjesec dana i teško je i psihički i fizički. .

linopp
    30. Ožujak 2016. 14:52

Cestitke svim novim mamama. 😙Citam vas redovito ali sam lijena pisat. 😆

Pored mog termina ne pise ime bebaca- Luka 😍😍

Danas sam bila na prvom pregledu u Vinogradskoj. Malo sam razocarana njihovim pristupom i cekanjem. 3 sata na neudobnim stolicama a leda me rasturaju. Da je bar guzva bila bilo bi lakse podnjet al kad vidis da ne rade 😳

Moze li mi netko objasnit nalaz:FX/3,portio odrzana,cc za prst do ovoja. Doktorica je samo rekla sve je ok. I ja sam toga svjesna al zanima me da li znaci to da sam otvorena 1 prst ili? 

Ispricavam se na dugom postu 😊

crna123
    30. Ožujak 2016. 20:33

linopp, tako i meni pise prst do ovojnice al nikad nisam istrazivala sta to znaci al mislim da nije to otvorenost?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.