Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    27. Ožujak 2016. 23:43

Ines i Nasdva čestitam vam na bebicama! Brz oporavak želim! 

Mi smo u petak došle doma i lagano se privikavamo. Najviše muku mučim s dojenjem. Naša bolnica inzistira na dojenju na zahtjev i u bolnici smo se namučile obje.. ona gladna, ja nisam još imala mlijeka pa kako je jako vukla po cijele dane, poprilično mi je oštetila bradavice... uglavnom muke. Danas sam odustala od takvog načina, hranila ju svaka 2-3 sata i puno bolje funkcioniramo. Nadam se i spavanju nekom ovu noć. 

Inače, moj porod je bio grozan.. preko 12 sati u predrađaoni, trudovi čitavo vrijeme na 2 minute, ali nisam se otvarala.. u 7 ujutro mi je dr probušio vodenjak i dao drip i dolantin.. s dolantinom su pogriješili količinu, dali mi previše pa sam bila potpuno nadrogirana i nesposobna za išta.. doslovno nisam mogla u sjedeći položaj, a kamo li što drugo.. 11 sati trudova sam provela na lijevom boku, na ctg-u i to je groooozno jer mi je bilo puno lakše prohodati trud... na kraju kod izgona osim epiziotomije i pucanja, zaradila i rupturu rodnice.. bilo je tu još svega i svačega, al ovo je ukratko moj porod.
    Vama koje ste pred porodom želim svu sreću! Da vam porod bude brz i lagan, a na kraju se ionako sve isplati i sve se zaboravi kad vam je vaša sreća u rukama. 

Malamimi
    28. Ožujak 2016. 09:08

Cestitam novim mamama i bebama. 
    Halila, tesko mi je bilo i citati tvoje iskustvo... To je propust doktora i nema se sta reci.  Ima ta Kc ginekologija kojekakvih repova iza sebe. A onda je bolnica uz sve to prijatelj majke i djece... Sad kad ste doma, mazite se i pazite...ona i muz ce ti pomoci da se od svega oporavis. Sretno!

• Piki83
    28. Ožujak 2016. 10:02

Ines cestitam na malenoj...uzivajte i zelim sto brzi oporavak.

Halila draga, sto li si ti sve prosla! Svaka cast da si to izgurala i izdrzala i da si napokon sa mrvicom dalje od tih mesara.

Nadam se da ste sve dobro i da ste lijepo provele Uskrs.

Ja sam u nekim manjim bolovima, sitne senzacije menstrualnih bolova, ali nadam se da je to sve normalno za sada.

ILoveCats
    28. Ožujak 2016. 10:18

Čestitam svim mamama na bebama :)
    Nadam se da ste ok i da se oporavljate od poroda ...

Koja je sljedeća na redu za roditi?

Lola29
    28. Ožujak 2016. 12:24

Cestitke novim mamicama. 
    Halila zlato stvarno mi je zao sto si imala tezak porod, al to je tako nitko ne zna sto ga ceka. Nadam se da ces se sto prije oporaviti od toga i zaboraviti Sve! Glavno da je sada sve ok, drzim fige da uspijete s dojenjem.

Kod mene jos nista novog, salju me kuci i tako cekamo. Kazu da su decki inace lijeni za izaci, mome se dfnt ne zuri :)
    P.s. Sretan Uskrs svima 🐣💐🐰

• Kriszta
    28. Ožujak 2016. 12:28

Baš mi je bilo teško Halila čitati kako si ti prošla.  Kad doktori ne reagiraju odmah ili ti ne znaju svoj posao. Sada uživaj i radi sve po svome, jer svaka beba je različita, ti ćeš najbolje znati s vremenom, što joj odgovara.

Sunshine-ri
    28. Ožujak 2016. 12:29

Ines m cestitke od srca!

Halila draga nadam se da ces sto prije zaboravit sve to ruzno! Sada imas nesto najljepse pored sebe i uzivaj uz svoju mrvicu! Btz oporavak vam zelim svima koje se vec mazitr sa svojim malim paketicima.

Kod mene nista novog,sad u srijedu zadnji pregled kod moga gina ,pa cemo vidjeti da li ima kakvog pomaka...a nakon toga sljedeci pregld na dan termina u bolnici.

Puse svima,nadam se da ste se dobro jucer napapale,jer ja jesam. 😃

Minniee
    28. Ožujak 2016. 14:33

Čestitke novim mamicama!

Sunshine i ja cu si pomaknuti pregled za ovaj tjedan da sam mirna.  ..mislim da se možda nesto događa pa bi htjela provjeriti..
    Je li netko imao lažnjake pred kraj? Ne BH nego baš lažne trudove? Eto opralo me i bolilo tako jako da sam mislila da je to TO, bol je krenula iz križa prema trbuhu koji se bas jako spustio, probudila muža pa smo brojali hoće li biti u intervalima ali to je samo jaaaako bolilo bez neke velike stanke, jedino sta je bilo u intervalima je bio odlazak na wc doslovno svakih sat vremena od nekih 2 u noci do podne drugi dan. Bolovi su stali negdje pred jutro pa sam i zaspala na sat vremena (do slijedeceg wc-a).
    Uglavnom ako lazni ovako bole nadam se da pravi ne bole jače, a ja inace imam dosta velik prag tolerancije na bol...

Malamimi
    28. Ožujak 2016. 16:19

Minniee, ja lazne nisam imala pa ti ne znam kak bole. Mene su pravi jako lagano poceli boljeti da sam ih mogla ignorirati dok nisu dosli na svakih 12 min. Onda se stvar pocela brze dogadjati i bol povecavati, krenula sam kad je bilo na 8 min jer smo se bojali da ne upadnemo u Zagrebacku guzvu. Sve u svemu, ja sam dva puta izmokrila bubrezni kamencic i znala sam sta je bola...ovo je neopisivo drugacije, ali ako ide priridno, imas pauzu izmedju da dodes k sebi...pa opet ispocetka. 
    Sretno ako je to to i ako je krenulo!

Halila
    28. Ožujak 2016. 16:38

Minniee, ja sam imala lažne trudove par tjedana pred porod. Bili su nalik menstrualnoj boli, al kad su krenuli pravi, meni je to bilo nešto sasvim drugačije. Bol mi je išla iz križa u trbuh i prema dolje, čak i u noge. Al mislim da je svakom to drugačije pa.. ako je krenulo, sretno!!!

Ma već mi je izblijedilo sjećanje na sve te muke. Mrvica je živa i savršeno zdrava, apgar je bio 10/10 i lijepo dobiva na težini. Tako da je to jedino bitno. Sve ružno se zaboravi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.