Da belagio, ljetne su nas itekako prestigle, mi smo se nekako malo ulijenile očito:).
Pregledi nam prolaze u najboljem redu i to je najbitnije. Sretno svima koje danas idu.
Nas čeka sutra kontrola i jedva čekam da vidimo bejbi, udara ko velika i trese trbusčić samo tako .
Mi smo narucili jastuk za početak,kolica takoder,a za maramu cemo vidjeti,ko zna mozda i to dođe na red .
Ja to mogu, ja to hoću....
Mune, hvala...onda moram zvati. Ma za vrijeme pitam radi dragog da i on ide samnom jer radi do kasno pa da li bi stigli.
Hej :)
U čemu će spavati vaše bebe, da li u jastuku ili ? :)
Ja se nisam još odlučila... kupila bi jastuk za prvih mj dana a onda bi je samo pokrila dekicom
Pozdrav svima, nisam dugo pisala, al čitam sve čim stignem....
Ja sam sa sinom koristila nosiljku, nisam maramu, ali snažno je podržavam. Znam po nosiljki da me spasila u puno trenutaka....ruke slobodne, mozes sta zelis....Al ipak ne moze se bez kolica nekako....Ovisi i gdje zivis, jer ako si u centru grada i sve ti je blizu, mozes i stalno u marami...a ako volite duge setnje, ne mozes bas bez kolica....sve ovisi....Ali nosiljka mi je bila zakon za u ducan...sve mogu, kao da maloga ni nema....
Eto, i mi rastemo, lupamo, pripremamo se za van....:-)
Pregled mi je 05.02. pa da vidimo jel curka na mjestu...:-)
Sretno svima, s ponosom nosite svoje trbuhe jos maloooooooo!
Što se tice bocica mi smo kupili u ljekarni one dr.browns sta imaju u sebi onu cjevcicu da ne guta zrak i pomaze navodno kod grceva a sad cemo vidjet... U jastuku ce bit ispocetka da mirnija sam ja kad nema se gdje okrenut.
Pozdrav drage moje, nadam se da ste mi sve lijepe i okruglaste ..
Imam jednu dilemu pa ako može koji savjet. Je li preporučljivo ići na put u 34 tjednu trudnoće, autom ( kao suvozač ) , relacija Split-Zagreb ?
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Nema kod nas ni bočica, ni dudica. Barem prva nije htjela, a sve mogu kupiti. Jedino ću imati izdajalicu u pripremi da mi je muž nosi ako ustreba. Utorkom u Bubamari imate 10% popusta. Imaju po meni super stvarčica, a ako se ne varam prva srijeda na -15%. Ugl. ja laganini kupujem potrepštine (najrađe bih sve) uzela samjučer kod njih divne dezenske tetre i Chicove uloške za mene u bolnicu.
Ja mislim da jastuk nama u 5. mj. neće biti potreban, rađe ću ga posuditi od nekog za potrebu.
Inače sam naphana cijelo vrijeme i imam osjećaj da ću napuknuti...
LillaRose - ja ne vidim (ako ti gina nije drugačije rekla) zašto ne. Imam par osobenih prijateljica koje su non stop svaki mjesec vozile na toj relaciji jer moraju u Podbnika roditi...
Hej cure,
bila sam na trudničkom tečaju i puna mi je glava informacija. Kako još uvijek radim nisam puno razmišljala o trudnoći, porodu i djetetu, ali sad se sve bliži pa moram početi. Malo me hvata strah od svega toga, moram priznati. Valjda strah od nepoznatog .
Ima pitanje vezano za izdajalice. Htjela bih kupiti neku da imam u rodilištu za svaki slučaj, a dosta su sve skupe, pa ne znam koja bi bila optimalno dobra.
Ima jedna od Chicca za 180 kuna, nije s ručkicom, već ima pumpicu, ali mi se čini dovoljno dobra.
Koje je vaše mišljenje?
Maya
Jutro curke, ja danas bila opet na 4d i opet se curka neda vidjet cucla prst cijelo vrijeme i ništa vidjet ćemo za tjedan dana...ima 1454grama, kakve su vaše veličine?
Sortiraj odgovore
Najstariji