Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    03. Veljača 2016. 13:34

Da belagio, ljetne su nas itekako prestigle, mi smo se nekako malo ulijenile očito:).
    Pregledi nam prolaze u najboljem redu i to je najbitnije. Sretno svima koje danas idu.
    Nas čeka sutra kontrola i jedva čekam da vidimo bejbi, udara ko velika i trese trbusčić samo tako .
    Mi smo narucili jastuk za početak,kolica takoder,a za maramu cemo vidjeti,ko zna mozda i to dođe na red .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Piki83
    03. Veljača 2016. 14:24

Mune, hvala...onda moram zvati. Ma za vrijeme pitam radi dragog da i on ide samnom jer radi do kasno pa da li bi stigli.

ILoveCats
    03. Veljača 2016. 15:05

Hej :)
    U čemu će spavati vaše bebe, da li u jastuku ili ? :)
    Ja se nisam još odlučila... kupila bi jastuk za prvih mj dana a onda bi je samo pokrila dekicom

mamasita4
    03. Veljača 2016. 15:45

Pozdrav svima, nisam dugo pisala, al čitam sve  čim stignem....
    Ja sam sa sinom koristila nosiljku, nisam maramu, ali snažno je podržavam. Znam po nosiljki da me spasila u puno trenutaka....ruke slobodne, mozes sta zelis....Al ipak ne moze se bez kolica nekako....Ovisi i gdje zivis, jer ako si u centru grada i sve ti je blizu, mozes i stalno u marami...a ako volite duge setnje, ne mozes bas bez kolica....sve ovisi....Ali nosiljka mi je bila zakon za u ducan...sve mogu, kao da maloga ni nema....
    Eto, i mi rastemo, lupamo, pripremamo se za van....:-)
    Pregled mi je 05.02. pa da vidimo jel curka na mjestu...:-)
    Sretno svima, s ponosom nosite svoje trbuhe jos maloooooooo!

crna123
    03. Veljača 2016. 17:42

Što se tice bocica mi smo kupili u ljekarni one dr.browns sta imaju u sebi onu cjevcicu da ne guta zrak i pomaze navodno kod grceva a sad cemo vidjet... U jastuku ce bit ispocetka da mirnija sam ja kad nema se gdje okrenut.

• LillaRose
    03. Veljača 2016. 18:19

Pozdrav drage moje, nadam se da ste mi sve lijepe i okruglaste ..
    Imam jednu dilemu pa ako može koji savjet. Je li preporučljivo ići na put u 34 tjednu trudnoće, autom ( kao suvozač ) , relacija Split-Zagreb ?

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Bellagio
    04. Veljača 2016. 08:29

Nema kod nas ni bočica, ni dudica. Barem prva nije htjela, a sve mogu kupiti. Jedino ću imati izdajalicu u pripremi da mi je muž nosi ako ustreba. Utorkom u Bubamari imate 10% popusta. Imaju po meni super stvarčica, a ako se ne varam prva srijeda na -15%. Ugl. ja laganini kupujem potrepštine (najrađe bih sve) uzela samjučer  kod njih divne dezenske tetre i Chicove uloške za mene u bolnicu. 
    Ja mislim da jastuk nama u 5. mj. neće biti potreban, rađe ću ga posuditi od nekog za potrebu.
    Inače sam naphana cijelo vrijeme i imam osjećaj da ću napuknuti...

Bellagio
    04. Veljača 2016. 08:33

LillaRose - ja ne vidim (ako ti gina nije drugačije rekla) zašto ne. Imam par osobenih prijateljica koje su non stop svaki mjesec vozile na toj relaciji jer moraju u Podbnika roditi...

Maya30
    04. Veljača 2016. 09:45

Hej cure,

bila sam na trudničkom tečaju i puna mi je glava informacija. Kako još uvijek radim nisam puno razmišljala o trudnoći, porodu i djetetu, ali sad se sve bliži pa moram početi. Malo me hvata strah od svega toga, moram priznati. Valjda strah od nepoznatog .

Ima pitanje vezano za izdajalice. Htjela bih kupiti neku da imam u rodilištu za svaki slučaj, a dosta su sve skupe, pa ne znam koja bi bila optimalno dobra.

Ima jedna od Chicca za 180 kuna, nije s ručkicom, već ima pumpicu, ali mi se čini dovoljno dobra.
    Koje je vaše mišljenje?

Maya

crna123
    04. Veljača 2016. 09:53

Jutro curke, ja danas bila opet na 4d i opet se curka neda vidjet cucla prst cijelo vrijeme i ništa vidjet ćemo za tjedan dana...ima 1454grama, kakve su vaše veličine?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.