Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    02. Veljača 2016. 17:09

Au, kako su nas ljetne sustigle :-)
    Vidim da se ponavljamo u temama pa ću ja jedno novo pitanje - jel netko iskusan u nošenju bebe u marami? MM mi kaže da u Beču njih većinom i koriste s malim bebama, a kod nas je još uvijek trend kolica. Prvu sam nosala u tkanoj (Didymos) marami koja mi sad djeluje pretopla za 5.-6. mjesec. Ja bih uložila u neku prozračniju. Zapravo, nisam još ziher ni želim li u rodilište nositi onaj jastuk za izlazak. 
    A šta se tiče okretanja beba od 35. tjedna se preporučuju Sutton vježbe (po nekoj babici) ako vas brine položaj. Prije toga nema mjesta panici.

Bellagio
    02. Veljača 2016. 17:13

I grozna sam sama sebi u 25 tj. osjećam da ću puknuti. Danas sam čula kako je jedna profesorica upozorila jednu mamu učenice da pripazi kad dođe kod mene jer sam u visokom stupnju trudnoće. Ahaha postala sam strašilo po školi.

Malamimi
    02. Veljača 2016. 18:00

Bellagio, i ja radim u skoli. Sad sam na cuvanju zbog blizanaca, a u prvoj trudnoci sam radila do 34. tt. Zamisli kako je tek to strasilo izgledalo!

Bellagio
    02. Veljača 2016. 18:06

"The tenk" ahaha! Odvalitiću i ja do kraja, više se fizički umorim doma.

Mune
    02. Veljača 2016. 18:07

Evo mi danas obavili pregled i ctg..ctg je uredan, i dalje sam prohodna za vrsak prsta do unutarnjeg usca i rodnicki je dio smeksan..moram nastaviti relativno mirovati i apstinirati od odnosa..beba je super, gin nije mislio raditi uzv, ali mu se moj trbuh ucinio premali pa ga je ipak napravio..sve mjere stimaju za 31 tjedan i beba ima nesto manje od 1800 grama, sto je super unatoc mom navodno malom trbuhu..e da jedino sto je sestra u urinu vidjela leukocite i proteine pa sam dobila uputnicu za urinokulturu i krvnu sliku..tlak je inace super..
    Ja nemam iskustva sa nosenjem u marami, a to me iskreno ni ne privlaci..ali vjerujem kad se navikne da je zgodno..
    Pozz :)

Garavica
    03. Veljača 2016. 09:12

Dobrodosle nove curke.ja citam al memam nista konkretno za dodati.drago mi je da je sve ok na pregledima.nama danas na kalendaricu pise 39 dana do bebe auuuuu.pocela sam sa citanjem malo strucne literature.doslo doba da me malena budi jer ju osjecam bas jako.ja se ne mogu pozalit na neke bolove osim nakon hodanja duzeg malo križa i grc u desnoj preponi tu i tamo hvala Bogu.dude i malu bocicu sam kupila od aventa.meni se marama cini prakticna i ok ali ja sam prefobocna za to hahahaa.nisam dozvolila da me hvataju strah ili panika pred porod ali dode mi bar jednom dnevno...mi 11.02.imamo kontrolu i trudnoca je stvarno doba iscekivanja stalno iscekujes te preglede pa pokrete i svasta hihi cuvajte se uzivajte.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Piki83
    03. Veljača 2016. 10:50

Jutric...
    Bas mi je drago da su vam pregledi dobri. Ja idem 17.2.
    Vidim pricate o bocicama. Koristila sam Aventove ali iskreno nisam najzadovoljnija, ipak ta plastika nakon cestog iskuhavanja i pranja se unisti. Ovaj put cu staklene bocice koristit, jednu vecu za papicu i jednu manju za sokice, cajice, vodicu, a dudu jednu kupit za svaki slucaj. Tako sam i malom pa je nikad nije htio, bas je mrzil dude.
    Neg recite mi cure iz Rijeke kad bi bilo dobro da se prijavim za predavanje o trudnoci i u kojim se satima odrzava u kbc ri?
    A sto se mog dragog tice na porodu...ma nema blazene sanse. Na 4d mi pobjelil ko krpa i skoro se srusil kad je vidio lubanju dok je doktor trazil naj poziciju za slikat. A i kad vidi krv...jaoooo. Jos me pital kolika dode kad beba izlazi...da on to nebi mogao gledat, to mucenje.
    Ludo musko
    Nove, dobrodosle

Mune
    03. Veljača 2016. 11:15

Piki koliko znam na trudnicki tecaj u Rijeci se moze tek od 28.tjedna..i kad sam ja isla pocinjao je u 16 h..najcesce je trajao sat i pol do dva..bilo bi ti dobro vec zvati pa da te zabiljeze za ciklus u ozujku..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.