Poseban pozdrav novim curama! Odlucila sam davno da necu svoju trudnocu s nicijom usporedjivati. Cak se ni moje dvije ne mogu usporedjivati. U prvoj nikakvih kontrakcija, bolova u preponama, stidnoj kosti, niti pritiska u donjem dijelu trbuha. Otisla sam roditi uvjerena da me samo ledja bole od napora. A sada... Sve to vec u 20. tt pocelo.
Kriszta, meni je ovo druga trudnoca i ne treba mi tecaj. A vidim da ni muz nije previse zainteresiran pa ga necu siliti. Sigurna sam da ce mu se stucati u hodniku kad ja budem u boksu. Haha Sad sam 24. tt, dug je jos put pred nama. U cetvrtak sam na pregledu pa vam javim sto ce biti.
Ja sam dobila dudu na poklon, a nisam kupovala bočice..ako bude potrebe kupit cu kad rodim :)
Kao poisonivy - planiram dojiti, ali kupila sam jednu bocicu (mum, anti colic) i 2 nukove dudice (samo zato sto svijetle u mraku i nisam im mogla odoliti😂)
Nasa kontrola je sutra, odbrojavamo koliko jos moram mirovati i kladimo se koliko ce mali imati grama.. Da mi je netko rekao sto ce me veseliti ne bih vjerovala 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji