Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    30. Siječanj 2016. 10:39

Iv-Ka Jastuk za nošenje sa točkicama je presladak 
    Ja sam ga dobila od sestre,tako da neću kupiti,ali mislim ga koristiti dokle god ne počnu vrućine.
    Za izlazak iz bolnice,doma,ako netko nema skafander,može koristiti umjesto njega za kolica...ma za svašta nešto..da ne diraju gosti previše bebu hahahahah

Dobro nam došla Belle ,ja nisam iz Zg,ali definitivno ti mogu preporučiti Magic baby,h&m , c&a...

Začepljen i krvav nos to je skoro svakodnevno kod mene,kao i teško disanje ,kao što je netko napisao,to su čari trudnoće..
    A u zadnje vrijeme rebra mi stradaju,kontam da malena nema više puno mjesta.. 

• Piki83
    30. Siječanj 2016. 11:03

Jutrooo...
    http://www.m.svijet-beba.hr/4baby/atomic-3u1/kolica-3u1/40/13/539
    Ovdje mi se cine forna kolica i ne preskupa. Sto kazete na ova?

• LillaRose
    30. Siječanj 2016. 19:10

Bok cure, nema vas nešto danas ? Sigurno uživate u vikendu, danas je bilo lijepo vrijeme. Planirala sam šetnju kao što sam i sinoć planirali malo obići po muzejima ali ništa od svega. Kako je moja curica nisko, ja jedva hodam od pritiska koji je svakim danom sve veći. Čak ako i dugo sjedim reže me dole.
    I ja prijavljujem povremenu sukrvicu iz nosa i krvave desni ( kad god četkam zube usta mi budu krvava).
    Ah te čari trudnoće 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

belle28
    30. Siječanj 2016. 20:46

Ma, ja cijeli dan googlam kolica i ostalu opremu, grozna sam.
    Zadnjih dana sam inace aktivna, kako vise ne radim imam vremena za svasta, puno hodam i slicno. Upravo sam i sad malo vjezbala i za veceru napravila smoothie od jabuke, mrkve i narande. Odmah se bolje osjecam, iako ima puno dana koje samo prelezim i presjedim, uz ne toliko zdravu hranu. U srijedu idem doktoru pa me sve strah vage. 
    I meni cesto krvare desni i stalno pusem nos, a ono uglavnom bude nesto i pomalo krvavo. Ne zabrinjava me to, ocito je normalno 

belle28
    30. Siječanj 2016. 20:53

Evo i sticker sam si uspjela napraviti 

mama102
    31. Siječanj 2016. 09:46

jutro žene...evo i nas...dečki su i više nego aktivni...rastu...koliko, e to ćemo vidjet na sljedećem uzv koji je uskoro...

...meni ne ide krv na nos, al obavezno ujutro kad ispušem nos na maramici bude krvavo...očito nam je tak svima, pa je to normalno...

...sto se tiče nekakve dijete, e tu muku mučim...ne mogu sad bit na nekoj strogoj dijeti...al trudim se izbjegavat sve nezdravo...izbacila sam slatkiše, sokove, suhomesnato i tako...trudim se rasporedit si obroke...nakupovala sam si voća, povrća, ribu...pa ćemo vidjet...valjda će bit ok na sljedećoj kontroli...iako po meni 14 kg i nije tak strašno...ipak ih je dvoje...u prvoj trudnoći sam dobila 26 kg, istina bila sam jako naotečena, puna vode...al nikad mi nitko nije ništa rekao za kilažu...očito svaki doktor svoju politiku vodi... po meni velik je problem što se ne krećem baš...sad između dvije kontrole je baš bio zakrkao snijeg, bilo je hladno i nisam nigdje išla...a kad samo sjediš, ležiš i jedeš normalno da se bolje i prima...al evo sad je malo bolje pa ćemo se šetat koliko možemo...

mama10

kiki_ca
    31. Siječanj 2016. 10:46

Jutric klokanice :)
    Mene moja ledja ne popustaju vec tri dana, I pravo me nervira sto ne mogu normalno da funkcionisem :(
    A za kile, vidim opet sam skocila sa kilazom, pa sebi uvodim opet dijetu :D

Ove kojima se ne prima sve neka uzivaju u hrani :D

ILoveCats
    31. Siječanj 2016. 11:07

Hej svima :)

Mi smo jučer bile u bolnici zbog urinarnih bolova koje sam imala u petak :)
    Sad smo bolje ali pijemo antibiotik..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.