Hvala curke, radim sad i ja svoj popis pa cemo vidjeti kamo cemo prvo...
Kile ni ja necu komentirati jer sam dobila previse, od samog starta nemam mucnina, a apetit mi je prvih mjeseci bio ogroman. Sad vise ne jedem toliko, i trudim se jesti raznoliko, no vec sam dosta natukla.
Belle, mi smo u zapadnom dijelu pa smo okrenuti West gate-u. Ima Baby center i Magic baby za opremu te za odjecu H&m, C&a, Next, Kik, Mana...ispravite me ako sam stogod zaboravila. Za kozmetiku imas muller, a odjecu za trudnice osim u C&a i H&m imas i u Mama novoj. Prati kad bude Late night shopping, mozda se uhvate kakvi-takvi popusti. Iako moram priznati da sam ja ona koja kupuje iz fotelje. Vecinu opreme smo kupili u Bubamari internetom. Tu i tamo imaju popuste pa to iskoristim. Odjecu volim kupovati iz Nexta, dhl-om stigne za 3 dana.
Jedino me muz nagovorio da odemo do Banja Luke pojesti cevape i kupiti kolica. Ja sam sve dogovorila s vrlo vrlo ljubaznim prodavacicama. Sve nas ceka, samo eurice da ponesemo haha... Valjda cu izdrzati u sjedecem polozaju jer par dana imam uzasan pritisak u donjem djelu trbuha, nadam se da to nije znak nekog otvaranja
Belle, sto se tice obilazenja ducanja, znas ono pravilo da se uvijek vracamo na prvi izbor. Vidi koja ti se kolica najvise svidjaju pa cijene lako usporedis i bez da lutas. Koja kolica su ti favorit?
Što se tice jastuka, ja mislim iznijeti svoju curku iz rodilišta u njemu i vjerojatno će prvih 2-3 mjeseca biti stalno u njemu. Moj je malo drugačiji od ovoga šta ste stavile link. Mene i moju braću je mama držala u jastuku, moja sestra svoje dijete, a tako cu sada i ja. I onda kad me bilo tko pita prvih 2 mjeseca mogu primiti bebu uopce mi neće biti problem reći slobodno kada je u jastuku više manje zašticena. Ja sam skroz za taj jastuk :)
Tako mi se neda masirati međicu da vam uopće ne mogu opisati, ali sam svejedno kupila u ljekarni Oleo therapy bademovo ulje za 40 kn, prodavačica ga nahvalila, a i ako nebudem masirala međicu mogu ga iskoristit, nije da će propasti :P
Meni se osobno sviđa Adax u Zagrebu za sjedalice, komode i slicne stvari. Čine mi se da su ful kvalitetni :)
A kako bebe spavaju u kinderbetu? Sad čitam članak kako je jedna od nepotrebnih stvari poplon jer bebe se ne pokrivaju da im poplon ne bi prekrio glavicu?? Znači samo vreća dolazi u obzir ili je to glup članak?
Mi kupili bebeto jučer i mislim da neću požalit, mislim da vrijede svaku kunu... Moja su ispala 4200 s popustom tak da mislim da ni nije tako puno, rade se po naruđbi i čeka se 3 tjedna...Joj ni meni se neda tako to masirat ali ako pomaže...
Na temu kolica mi smo kupili u Leo kids model zippy. Imaš na net njihovu stranicu pa si pogledaj. Kolica su poljska i imaju garanciju 24 mj
Model ti je luca s-line 3u1, možeš kombinirat materjal s kožom, jako lagana za sastavit i rastavit tako da stvarno su ok. Leo kids sam i ja gledala al su mi nekako košare bile glomazne
Sortiraj odgovore
Najstariji