Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    belle28
    29. Siječanj 2016. 14:23

Hvala curke, radim sad i ja svoj popis pa cemo vidjeti kamo cemo prvo...
    Kile ni ja necu komentirati jer sam dobila previse, od samog starta nemam mucnina, a apetit mi je prvih mjeseci bio ogroman. Sad vise ne jedem toliko, i trudim se jesti raznoliko, no vec sam dosta natukla.

Malamimi
    29. Siječanj 2016. 14:52

Belle, mi smo u zapadnom dijelu pa smo okrenuti West gate-u. Ima Baby center i Magic baby za opremu te za odjecu H&m, C&a, Next, Kik, Mana...ispravite me ako sam stogod zaboravila. Za kozmetiku imas muller, a odjecu za trudnice osim u C&a i H&m imas i u Mama novoj. Prati kad bude Late night shopping, mozda se uhvate kakvi-takvi popusti. Iako moram priznati da sam ja ona koja kupuje iz fotelje. Vecinu opreme smo kupili u Bubamari internetom. Tu i tamo imaju popuste pa to iskoristim. Odjecu volim kupovati iz Nexta, dhl-om stigne za 3 dana.
    Jedino me muz nagovorio da odemo do Banja Luke pojesti cevape i kupiti kolica. Ja sam sve dogovorila s vrlo vrlo ljubaznim prodavacicama. Sve nas ceka, samo eurice da ponesemo haha... Valjda cu izdrzati u sjedecem polozaju jer par dana imam uzasan pritisak u donjem djelu trbuha, nadam se da to nije znak nekog otvaranja

Malamimi
    29. Siječanj 2016. 14:59

Belle, sto se tice obilazenja ducanja, znas ono pravilo da se uvijek vracamo na prvi izbor. Vidi koja ti se kolica najvise svidjaju pa cijene lako usporedis i bez da lutas. Koja kolica su ti favorit?

Ninachh12
    29. Siječanj 2016. 15:54

Što se tice jastuka, ja mislim iznijeti svoju curku iz rodilišta u njemu i vjerojatno će prvih 2-3 mjeseca biti stalno u njemu. Moj je malo drugačiji od ovoga šta ste stavile link. Mene i moju braću je mama držala u jastuku, moja sestra svoje dijete, a tako cu sada i ja. I onda kad me bilo tko pita prvih 2 mjeseca mogu primiti bebu uopce mi neće biti problem reći slobodno kada je u jastuku više manje zašticena. Ja sam skroz za taj jastuk :)

Tako mi se neda masirati međicu da vam uopće ne mogu opisati, ali sam svejedno kupila u ljekarni Oleo therapy bademovo ulje za 40 kn, prodavačica ga nahvalila, a i ako nebudem masirala međicu mogu ga iskoristit, nije da će propasti :P

Meni se osobno sviđa Adax u Zagrebu za sjedalice, komode i slicne stvari. Čine mi se da su ful kvalitetni :)

ivchi87
    29. Siječanj 2016. 16:06

A kako bebe spavaju u kinderbetu? Sad čitam članak kako je jedna od nepotrebnih stvari poplon jer bebe se ne pokrivaju da im poplon ne bi prekrio glavicu?? Znači samo vreća dolazi u obzir ili je to glup članak?

crna123
    29. Siječanj 2016. 20:15

Mi kupili bebeto jučer i mislim da neću požalit, mislim da vrijede svaku kunu... Moja su ispala 4200 s popustom tak da mislim da ni nije tako puno, rade se po naruđbi i čeka se 3 tjedna...Joj ni meni se neda tako to masirat ali ako pomaže...

belle28
    29. Siječanj 2016. 20:39

Koji model si uzela? (mislim na kolica)?

nasdva
    30. Siječanj 2016. 08:21

Na temu kolica mi smo kupili u Leo kids model zippy. Imaš na net njihovu stranicu pa si pogledaj. Kolica su poljska i imaju garanciju 24 mj

crna123
    30. Siječanj 2016. 09:00

Model ti je luca s-line  3u1, možeš kombinirat materjal s kožom, jako lagana za sastavit i rastavit tako da stvarno su ok. Leo kids sam i ja gledala al su mi nekako košare bile glomazne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.