Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    28. Siječanj 2016. 14:07

Meni moj dr za kile nije za sada ništa reko, u plusu sam 8kg, ali dr u drugoj smijeni doslovce izluduje trudnice, i prilično je neugodna.
    Cure jel kojoj od vas krvari iz nosa? meni gotovo svakodnevno,nekad i vise puta u toku dana, a recimo prije trudnoće nikad nisam imala stim problema. Zna koja od vas zasto i što to znaci?

Ja to mogu, ja to hoću....

ivchi87
    28. Siječanj 2016. 14:13

Kažu da je to normalno, meni ne curi krv al svako jutro ispušem krvavo... I izgledam ko vampir kad perem zube, doslovno vidim kak mi curi krv iz svakog drugog zuba, odnosno zubnog mesa. I tak sve od početka...

Malamimi
    28. Siječanj 2016. 14:42

NMareN, kao sto ivchi kaze, ne curi mi al ju ispuhujem svako jutro iz nosa. A desni su isto osjetljive, nedo Bog da upotrijebim zubni konac. Malo mi se smirilo otkako muckam s kaduljom.

ivchi87
    28. Siječanj 2016. 15:37

To s kaduljom napraviš svaki put novi čaj ili može isti par dana stajat pa promučkam?

Malamimi
    28. Siječanj 2016. 16:39

Ivchi, napravim novi. Pola zlicice lista na 1 dl. Samo malo promuckam i ispljunem. Tjedan dana sam ispirala i sad radim pauzu. Pa kad bude potrbe, opet cu.

Ninachh12
    28. Siječanj 2016. 17:12

Ivchi točno znam kako ti je, nikakvo grublje četkanje zubi ne dolazi u obzir, odmah krv šiklja..ali, kažu da je normalno. I meni ponekad krvari nos, ne prečesto, ali zamoli se..sve je to normalno u blaženom stanju trudnoce :P

Halila
    28. Siječanj 2016. 17:13

Napokon ste se malo raspisale lijepo mi je kad imam što čitati.
    Mi smo danas ujutro bile na pregledu, sve ok.. Beba je 2160 grama, okrenula se s glavicom dolje, ja sam zatvorena i sve je ok. Ove bolove koje imam kaže dr. da je zato što je ona nisko i radi pritisak i da će mi biti još i gore. Napravio je bris za streptokok, idući tjedan moram po nalaz i to je to.. Dobila sam samo 2 kg u mjesec dana, tak da je to super za razliku od prošlog mjeseca kada sam dobila 7 čak.... Isplatilo se malo pripaziti na prehranu. Uglavnom, svom doktoru više nejdem, nego samo gore, odjelnim doktorima... I od sutra sam na porodiljnom.
    Po malo paničarim danas kad vidim kako se bliži porod, a u zadnje vrijeme samo loša iskustva slušam, baš se zaredalo nekako... Ah, kako bude, bude.
    Za masažu međice sam nekako prelijena... Vidjet ću.
    Krvarenje iz nosa sam imala na početku trudnoće, sad više ne... desni jedino tu i tamo, ali nije strašno. Zapravo mi je poprilično dobro sve, osim što nisko nosim pa mi to tu i tamo malo radi probleme.. I neki dan sam grooooznu mučninu imala, točno sam mislila da ću povraćati, ali je prošlo kako je i došlo i nije se ponovilo. Spavam bez problema i dalje... Imam buđenje oko 6 obično, kad ona počne ludovati.. Onda čekam jedno pola sata da se cura namjesti pa nastavim spavati e i onda se obično do podneva ne mogu više iščupati iz kreveta. I tako iz dana u dan. I sad sam se raspisala previše...

Garavica
    28. Siječanj 2016. 20:17

Super za preglede volim lijepe vijesti.Masaza medice hmmm.pojma kako a i sama ne mogu jooj hahhahha...a da ja od pocetka kad ispusem nos uvijek blagi trag krvi.zubno meso isto.ali sad vidim koliko mi je cirkulacija povecana jer nisam se prije bez carapa mogla zamisliti sad spavam bosa i hodam bez njih 90 posto dana.pocupala sam obrvu jednom i isla mi je krv.istisnem pristic curi koda sam se ranila hahaa.a dobro bar sam u balansu a prije ledena ko led..

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Halila
    28. Siječanj 2016. 20:54

E da, čupanje obrva i krv i kod mene idu zajedno 
    I užasna nespretnost.. osim što mi sve pada iz ruku, u dva dana sam si dva prsta sredila s nožem i to pošteno.. jučer sam se brijala i po nogama na pet mjesta izrezala... krv nikako da stane, baš sam se namučila... i onda kad sam uzela ogledalo da se dolje obrijem, ono vidim trbuh ispod pupka puuuun strijaaaaa! Nisam pojma imala jer taj dio baš ne vidim često hahaha... još se stalno hvalim kako ih još nisam dobila 

belle28
    29. Siječanj 2016. 08:15

Da se i ja prijavim na ovu temu, termin 30.05.- doktor misli da je curica, jos uvijek nije 100% sigurno jer se na zadnjem ultrazvuku nije najbolje vidjelo :)
    Curke iz Zagreba i okolice, gdje biste preporucile otici u veci shopping (sto se stvari za bebu tice)?
    Treba mi apsolutno sve, imam samo krevetic (dakle trebam kolica, madrac, posteljinu, sve za kupanje bebe, robicu itd. itd.)
    Kako nisam iz Zagreba izdvojiti cemo jedan dan i otici kupiti to sve, s obzirom da u mom gradu nema velike ponude. Ne da mi se hodati po hrpi shopping centara, najradije bih sve rijesila na jednom mjestu.
    Poznati su mi ducani Magic Baby, Baby Center i Bebe Nova. Nekako planiram otici u Arenu u Bebe nova jer tamo imam favorite sto se kolica tice, pa bih sve tamo i kupila. Cijene mi izgledaju povoljno. Da li mi netko moze reci da li se isplati proci vise ducana i ima li velikih razlika u cijenama i ponudi? Hvala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.