Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    10. Prosinac 2015. 10:30

Joj Piki ma kod koje ti to ginicke ides?Meni je to smijesno, pa ja sam zbog mucnine dugo bila u minusu sa kilama i od pregleda do pregleda dobila pola kile, uvrh glave kilu, ako je bebac ok, ne kuzim zasto bi ti trebala dobivati kile.Meni moja nije nikad nista rekla za kilazu jer je bebac bio u mjerama kako treba biti,jos ako su i tvoji nalazi uredni, gdje ces bolje.
    A za mucnine...i meni su dugo trajale da sam se vec zapitala hoce li uopce prestati...
    Meni je moja svaki put od početka kratko puštala srčeko da cujem, ali ja imam doma i onaj baby watcher pa mogu sama slusati...

Mune
    10. Prosinac 2015. 10:40

Piki ja sam u tom tjednu dobila samo 1 kg i nitko nije nista komentirao,kile nisu mjerilo zdravlja bebe..ne brini :)
    Mucnine sam i ja imala do nedavno, a cak mi se i sada zna dogoditi da mi ujutro bude bas na povracanje, pogotovo ako se zakasljem..

poisonivy2604
    10. Prosinac 2015. 10:44

Ja u 27. tj tek 4 kile u plusu...to je skroz individualno i nije pokazatelj ničega... moja sestra u 37. ps je samo 7 kg u plusu, a sve je super s trudnoćom i bebom. Don't worry! ;)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Ninachh12
    10. Prosinac 2015. 11:00

Garavica-e to volim čut, da nisam jedina :D :P
    To dobivanje kila je stvarno individualno, sestra mi je dobila 9 kg u cijeloj trudnoci, a susjeda 24..Na nekoj drugoj temi na forumu je jedna ženska rekla da je u 22 tjednu i da je dobila 1 kilu od početka trudnoće jer se drži isključivo nekog posebnog režima prehrane. Mislim da bi to sve trebalo ici onak spontano, nit pretjerivat sa unosom, a ni ograničavat se. Ako cu ikad uživat u obrocimqa onda ce to bit sad tokom trudnoce :D

Sunshine-ri
    10. Prosinac 2015. 11:19

Hej cure evo ja namjeravam sljedeci tjedan ici na ogtt. Nadam se da ce sve biti u redu. Moj bebac zadnjih par dana jako cesto i jako lupa tako da ga muz i kcerkica svakodnevno osjecaju.

Sto se tice kila to je stvarno individualno. Ja sam sad jos uvijek na -1 iako se ne suzdrzavam od nicega. Gin kaze da je sve super jer je s bebom sve u najboljem redu,tako da nemojte se zamarati. Sve smo mi razlicite,dokle god bebice lijepo napreduju nema razloga za brigu. Poison nadam se da ces ipak za blagdane biti kuci,a ako i ne budes nije ni to najgora stvar na svijetu. To je sve za tvoju srecicu i sljedeci Bozic ce bit jos i ljepsi.😙

• Piki83
    10. Prosinac 2015. 11:25

Minniee dobro pitas, kod jedne od onih koje imaju krasne kritike. Travenica sa Skurinja.
    Super je kao ljecnica ali kao osoba uzas. Mnoge su i pobjegle od nje radi drskosti.
    Curke hvala sto ste me malo smirile jer me doticna stvarno isprepadala.

Ninachh12
    10. Prosinac 2015. 11:37

Baš mi je žao što cu malo skrenut s teme, al ovi tickeri me baš živciraju :P Ne znam kako ih stavit, znači složila sam si ga na lilypie.com i sad sam ga kopirala, no ne znam kako ga kopirat tu ovu stranicu, može me tko uputiti? :)

Pupa2
    10. Prosinac 2015. 12:00

Piki, ja sma ti u 27.tt i tek su mi sad u bolnici slusali otkucaje srca. Kod svoje gin niti jednom.
    Ja sam ti do 17.-18.tjedna bila na istoj kilazi, eventualno +1. Ne mora te to zamarati ako je s bebom sve ok!
    Ninach, odes na postavke profila tu i u kucicu potpis zalijepis link :)

Ninachh12
    10. Prosinac 2015. 12:10

Hvala tii, hvalaa :D

Pupa2
    10. Prosinac 2015. 12:15

E mislim da si kopirala krivi code!
    Znaci stisnes na onaj neki 3.po redu i onda ti se u donjem prozorcicu pojavi code i taj kopiras... Ja sam isto prvi puta kopirala skroz neki donji gdje je pisalo nesto forum bla bla! A zapravo trebas kopirati onaj neki 3.ili koji vec po redu od onih nabrojanih! Isto ima nesto forum u nazivu i jos par stvari pise.... Ufff ne znam sad napamet, mogu pogledati kasnije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.