Lilla-ma nema problema :) A čuj..malo je povišen..no možda si noć prije neku čokoladu pojela pa te još držalo do jutra..uglavom ce ti u bolnici nakon Guk profila točno sve znat reći :) Ali to ti nije nešto jako povišeno, tako da se nemoj zabrinjavati previše :)
Meni je na tašte bio 3.5, nakon dva sata 4.4. Nisu mi mjerili nakon sat vremena..
Lila, da ne bi zaboravila, ako ti je kava neophodna u životu (kao npr meni 😊) ponesi obavezno nescafe da možeš zamutiti ujutro sa mlijekom. Jer slatke mame dobiju samo mlijeko za doručak, kavu valjda šećere. Hrana je ok. Bez nekih velikih začina, al ja inače tako volim. Juha, meso, prilog, salata i voće. Plus jogurt navečer. Meni npr. Kruh strašno diže šećer, pa ja jedem samo dvopek, tako da ponesem dvopek za doručak. Doručak još dobiješ salamu ili jaje i voće.
Ja vjerujem da ce ti šećeri nakon normalnih obroka biti u redu. Jer npr. moja Dr te ne bi ni poslala u bolnicu.
Ej cure mi bile na pregledu sve super malena je teska 1058g.
Kile 13+ tak da Ninachh ima tezih ne sekiraj se ja se isto ne sekiram uopce.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jutro cure, mene je dogadaj s doris Bas uzdrmao .
Jucer sam i ja vadila šećer,prvo vadenje na taste je bili 4.4 a dva sata poslije 2.8, eto to su moje vrijednosti za koje kažu da su super pa sam sretna zbog toga.
Pozdrav trudnice drage od nas dvije cure.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro. Moj urin pun bakterija kažu ovi u bolnici, sutra ce mi radit urinokulturu. Jedna doktorica kaže da ce me zadržat preko vikenda, druga da cu biti tu do daljnjega. Kako god bude, vidjet ćemo. Nadam se samo da ćemo Božić ipak provesti doma sa svojim najbližima. :)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro cure!
NMare nema koga nije uzdrmao,vidi se kako smo sve utihnule..
Ja ležim doma i živim za pregled slijedeci tjedan..
Ja cu sa 23tt na pregled pa me bas zanima hoće li me slati na taj pregled za šećer..
Poison drži se, ako i ne budeš doma za Božić sjeti se da će ti slijedeci biti najveseliji...Pa gdje si pobrala te silne beštije, bem mu mišića?!?? Trebala si se od pocetka trudnoce naljevati tekucinom da ti se to čisti pomalo ...gamad okupatorska bakterijska.. dobro da si u bolnici i samo neka te cuvaju i kontroliraju...
Jutro cure!
Ja sam bila s 22tt i nije me slala na nikakve pretrage u vezi secera. Rekla je sljedeci put cemo ponoviti neke nalaze, ali buduci da su mi sad u bolnici radili sve osim tog secera, ne znam. Jucer sam bas pricala s prijateljicom o tim ginekolozima u nasem gradu i bas sam razocarana pristupom.... Ja cekam 12 h da nazovem bolnicu za nalaze urinokulture i briseva (briseve mi moja gin nikad u zivotu nije radila). Nadam se da ce to biti ok...
Poisonivy, ako je tako, dobit ces antibiotike pa ces se izlijeciti. Ja drzim fige da sve bude u redu, taman morali ostati u bolnici... Bas kao sto Minniee kaze, sljedeci ce ti biti jos ljepsi :)
Garavice, super za pregled! Bebaci su nam tu negdje kilazom! Ja sam jos u soku da je nesto preko kilu tesko u meni, a bit ce jos i teze :D
Jutric
Mene jos ne popustaju mucnine. Svako jutro ista stvar.
Neg curke htjela sam pitati na 17+1 me vagala i od pocetka trudnoce sam dobila 2 kile pa je vikala da sam trebala barem 4?????
Kad su vama poceli slusati otkucaje bebinog srceka na onaj aparat?????
Poison super da si kod njih, bakterije su zeknute, a ovako ces ih se rjesit brzo. Ma bit ce sve super.
Sortiraj odgovore
Najstariji