Dobro došle sve trudnice i svima od srca čestitam! Evo ja sam danas bila na UZV u 12 tjednu i doktor je mjerio nuhalni nabor koji je 2mm i ništa nije rekao, ali sam na forumima našla da je to u redu. Živcira me to što mi ništa ne govori dok ga ne pitam. Pitala sam da li je sve u redu i rekao je da i to je sve. Uglavnom bebica je jako živahna i baš mi je bilo lijepo promatrati kako se bacaka na sve strane. Sad konačno mogu odahnuti.
A imam ja jedan super recept za prehladu- iscijeđeni limun, bijeli luk i med. Ovisno koliko mi je loše toliko jaku dozu složim. To sve stavim u blender i dodam vodu i dobije se OK napitak. Čak se ni ne osjeti previše bijeli luk, a provjereno pomaže. Mene počela hvatat viroza i napravila si napitak i drugi dan sam bila ko nova. Malo mi je teško sjeo bijeli luk zbog mučnine, ali i to sam pretrpila samo da se ne razbolim. I svaki put mi pomogne.
Ne znam šta mi se ovo zalijepilo na poruku pa se ispričavam na dužini poruke.
Marlameri ti si baš potrudila i napravila našu malu listu, pomalo se skupljamo..
hvala za prirodni recept za lijek protiv prehlade,pa daj bože da nam ne bude trebao.
Pozdrav svim mamama i buducim mamama meni je ovo prva trudnoca i decku je termin 11.4
Baš lijepo, sve nas je više!!
Kako ste mi vi? Meni još mučnina ne prolazi iako mi je u prošlim trudnoćama do 12 tjedna prestala. A uz nju sad imam i žgaravicu pa moram paziti šta jedem. Većinom sam na mlijeku, cornflakesima i kruhu. Pojedem i malo ručka, ali moram paziti šta jedem i u stvari uopće mi se ništa posebno ne jede ali znam da moram. Prehrana mi je trenutno koma, a već sam dobila 3 kg i buša mi se lijepo vidi kad obučem haljinu. I osjetim bebicu kako se miče kad po noći promijenim položaj- valjda ju uznemirim. Šta ima kod vas?
Bok cure
Mi smo novi tu...termin nam je 24.3 i još ne znamo kojeg je spola naša mala bebica. Ovo nam je prva bebica i jako joj se radujemo, od prošlog tjedna se i ona nama aktivno raduje
Sortiraj odgovore
Najstariji