Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    13. Studeni 2014. 17:15

Dobro došle sve trudnice i svima od srca čestitam! Evo ja sam danas bila na UZV u 12 tjednu i doktor je mjerio nuhalni nabor koji je 2mm i ništa nije rekao, ali sam na forumima našla da je to u redu. Živcira me to što mi ništa ne govori dok ga ne pitam. Pitala sam da li je sve u redu i rekao je da i to je sve. Uglavnom bebica je jako živahna i baš mi je bilo lijepo promatrati kako se bacaka na sve strane. Sad konačno mogu odahnuti.
    A imam ja jedan super recept za prehladu- iscijeđeni limun, bijeli luk i med. Ovisno koliko mi je loše toliko jaku dozu složim. To sve stavim u blender i dodam vodu i dobije se OK napitak. Čak se ni ne osjeti previše bijeli luk, a provjereno pomaže. Mene počela hvatat viroza i napravila si napitak i drugi dan sam bila ko nova. Malo mi je teško sjeo bijeli luk zbog mučnine, ali i to sam pretrpila samo da se ne razbolim. I svaki put mi pomogne.

Marlameri
    13. Studeni 2014. 17:44

Ne znam šta mi se ovo zalijepilo na poruku pa se ispričavam na dužini poruke.

leptirica3
    13. Studeni 2014. 18:17

Marlameri ti si  baš potrudila i napravila našu malu listu, pomalo se skupljamo..
    hvala za prirodni recept za lijek protiv prehlade,pa daj bože da nam ne bude trebao.

Melly29
    13. Studeni 2014. 18:32

Pozdrav svim mamama i buducim mamama   meni je ovo prva trudnoca i decku je termin 11.4 

Marlameri
    15. Studeni 2014. 07:49

Baš lijepo, sve nas je više!!
    Kako ste mi vi? Meni još mučnina ne prolazi iako mi je u prošlim trudnoćama do 12 tjedna prestala. A uz nju sad imam i žgaravicu pa moram paziti šta jedem. Većinom sam na mlijeku, cornflakesima i kruhu. Pojedem i malo ručka, ali moram paziti šta jedem i u stvari uopće mi se ništa posebno ne jede ali znam da moram. Prehrana mi je trenutno koma, a već sam dobila 3 kg i buša mi se lijepo vidi kad obučem haljinu. I osjetim bebicu kako se miče kad po noći promijenim položaj- valjda ju uznemirim. Šta ima kod vas?

Double M
    15. Studeni 2014. 09:20

Bok cure 

Mi smo novi tu...termin nam je 24.3 i još ne znamo kojeg je spola naša mala bebica.  Ovo nam je prva bebica i jako joj se radujemo,  od prošlog tjedna se i ona nama aktivno raduje  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.