Hvala curke. Od početka trudnoće sam navijala za malog dečka, čak i bila uvjerena da ga nosim. U 20om tjednu sam saznala da je cura i sad ju obožavam i veselim joj se najviše na svijetu!!!!
Dobro došle proljetne mame i bebe!
I mi smo jučer saznali da ćemo dobiti sina,presretni smo bez obzira na spol jer smo ga dugo čekali..
Evo naše liste proljetnih bebica:
Leptirica 18.3. sin
Ribica153 22.3.
Ena 2203 22.3. curica
Sara 19.4.
Nena 27.5.
Marlameri 27.5.
Ja sam odlično jer grlobolja i kašalj prolaze. Nije dugo trajalo ali sam se bila zabrinula i evo s puno čaja i limuna skoro pa prošlo. Pa pokušaj i ti,znam da je teže na poslu.
Čestitam svima :-))) Prva mi je trudnoća a termin je 10.03. Navodno je curica, premda doktor još ne može vidjeti jer je bebica na mamu, sramežljiva :-)) Nakon užasna prva tri mjeseca osjećam se super, radim pilates za trudnice, jedem zdravo, krećem se i dragi i ja dosta razgovaramo s našom maleckom koja nam još od početka drugog tromjesečja odgovara lupkanjem i pomicanjem. Svaki put kada se smijemo, a to je često, i ona sudjeluje :-)
Alma28
Pozdravljam i čestitam svim budućim mamicama, ja sam nova ovdje moj termin je 24.03.2015. ovo mi je prvo dijete i čekamo curicu
Sortiraj odgovore
Najstariji