Također prva trudnoća. 21 tj. Planiram porod u rijeci. Ako sve ide po planu i bude u redu planiramo porod u vodi. Ima li mama/trudnica koje također planiraju porod u vodi.
pozzz
Jel ti to prva trudnoća? Kako se osjećaš? Jel radiš?
Ja imam dojam da mi je pupica ogromna obzirom da je 2.trudnoća. Baš sam jučer krenula na vježbanje za trudnice i imam dojam da svi imaju manji trbuh od mene :D
Ovo mi je prva trudnoca, ne radim skoro od prvog dana posto je ovo IVF trudnoca a i bilo je malo krvarenja na početku pa sam imala strogo mirovanje. Sada sam dobila dozvolu da se vise krećem pa svaki dan idem u šetnje i osjećam se super :) to mirovanje mi je teško palo posto sam se prije bavila sportom pa sam inače stalno u pokretu.
A moj trbuh je isto jako veliki iako mi je prva trudnoca
Kako si ti? Kakve su te vježbe za trudnice
Curke meni je buša već lijepo iskočila, a samo sam 13 tjedana. Ali to mi je super jer sad ju mogu ponosno pokazivati. I ja bih vježbala, ali živim u malom mjestu pa tu nemamo vježbe za trudnice i ovisim o you tube-u. A tamo nisam našla ništa što mi se posebno sviđa. Ribica153 jel se istežete na tim vježbama? Ja sam razmišljala da počnem s istezanjem jer nisam ni sigurna kako bih podnijela neke žešće vježbe s obzirom da me stalno po malo boli buša kad sam puno na nogama. A ovaj put bih htjela bit u boljoj formi nego u zadnjoj trudnoći- ako sve bude u redu, s obzirom da sam se u svakoj trudnoći rano počela otvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji