Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamy24
    17. Studeni 2014. 15:07

Također prva trudnoća. 21 tj. Planiram porod u rijeci. Ako sve ide po planu i bude u redu planiramo porod u vodi. Ima li mama/trudnica koje također planiraju porod u vodi.

pozzz

ena2203
    17. Studeni 2014. 15:26

O Ribica 153 na isti nam je dan termin!

Ribica153
    18. Studeni 2014. 15:20

Jel ti to prva trudnoća? Kako se osjećaš? Jel radiš?
    Ja imam dojam da mi je pupica ogromna obzirom da je 2.trudnoća. Baš sam jučer krenula na vježbanje za trudnice i imam dojam da svi imaju manji trbuh od mene :D

MalaMia
    18. Studeni 2014. 16:47

Ovo mi je prva trudnoca, ne radim skoro od prvog dana posto je ovo IVF trudnoca a i bilo je malo krvarenja na početku pa sam imala strogo mirovanje. Sada sam dobila dozvolu da se vise krećem pa svaki dan idem u šetnje i osjećam se super :) to mirovanje mi je teško palo posto sam se prije bavila sportom pa sam inače stalno u pokretu. 
    A moj trbuh je isto jako veliki iako mi je prva trudnoca 
    Kako si ti? Kakve su te vježbe za trudnice 

Marlameri
    19. Studeni 2014. 08:10

Curke meni je buša već lijepo iskočila, a samo sam 13 tjedana. Ali to mi je super jer sad ju mogu ponosno pokazivati. I ja bih vježbala, ali živim u malom mjestu pa tu nemamo vježbe za trudnice i ovisim o you tube-u. A tamo nisam našla ništa što mi se posebno sviđa. Ribica153 jel se istežete na tim vježbama? Ja sam razmišljala da počnem s istezanjem jer nisam ni sigurna kako bih podnijela neke žešće vježbe s obzirom da me stalno po malo boli buša kad sam puno na nogama. A ovaj put bih htjela bit u boljoj formi nego u zadnjoj trudnoći- ako sve bude u redu, s obzirom da sam se u svakoj trudnoći rano počela otvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.