MalaMia onda samo čuvaj bebicu i odmaraj. :) A bušica ti je velika jer si mirovala vjerovatno :)
Marlameri ja mislim da ti je to od zraka i plinova. Tak je i meni bilo. Od 4 tjedna iskočilo pa mi je doktor rekao da sam puna plinova :)
Na vježbanje idem u Ana Sensual Fitness (čak mislim da imaju neke isječke na youtubeu za te trudničke vježbe). Prvo je opuštanje uz laganu muziku, onda puuuno istezanja i onda kao to vježbanje. Ali to su skroz lagane vježbice, koje mene isto podsjećaju više na razgibavanje. Lijepo je, opušteno, a istegneš se.
Mene jako leđa bole jer sjedim 8 h na poslu, tako da sam morala nešto krenuti, a i računam da ću si s tim bar malo skratiti porod da opet ne bude 22 h jer to ne bi mogla podnjeti :/
Cure...čitam vaše komentare. U Zagrebu u blizini svog kvarta nisam uspila pronaći vježbe za trudnice. Bile su mogućnosti pilatesa na kojem bi radila slabijim intezitetom, što mi se zapravo nije svidilo jer mislim da bi se malo čudno osjećala kao jedina trudnica, a opet nisam se željela preforsirati radeći vježbe za koje ne znam jesu dobre u trudnoći. Sada sam u 21. tjednu i imam užasno puno energije...samo bi čistila (što sam do trudnoće s mukom radila ) i bila u pokretu. Danas baš krećemo na mali put od nekoliko dana. Cure, jeste vi putovale u trudnoći?
Ja sam putovala u 16.tj trudnoče, put sam podnijela bolje nego ikad. Jer inač ne podnosim vožnju i evo zadnjih pet godina putujem baš često i uvijek moram popiti tabletu protiv mučnine.
Naravno u trudnoči ne želim nikakve tablete i riskirala sam i ni jednom mi se nije smučilo..
Doble M...ja sam prvih dva mjeseca bila zbog posla na putu i avionom i autom,bez problema.Probaj pilates za trudnice,to ti je najsigurnije,šetaj,nije loše vrijeme...
Evo cure mogu li se i ja pridruzit, termin mi je 4.04 ali cu najvjerovatnije ic na treci carski zadnji tjedan u trecem mjesecu.
Tražila sam bas pilates za trudnice, ali bezuspješno. Toliko sam se nahodala u ova zadnja dva dana da slobodno mogu mirovati sljedeći mjesec
Dobro došla adson!!! Kako ste curke? Meni mučnine još ne prolaze i najgore mi je navečer. A u prošlim trudnoćama su mi prestale već u 12 tjednu. I sve mi je nekako teže i naglašenije u ovoj trudnoći- ne znam da li su razlog za to moje godine jer sam ipak zadnji put bila trudna sa 30, a sad mi je 37. Već sama sebi idem na živce i zapravo sve mi ide na živce. I rasplačem se za čas. Ovaj put imam baš sve simptome i jadni moji ukućani, odnosno moje kćeri sa mnom. Muž će izbjeći ovaj početni period jer je na školovanju pa se čujemo samo skajpom i viberom, a onda ga ne želim previše daviti. Curke jeste i vi živčane i cendrave? Ja sve te simptome koje nisam imala prije povezujem s godinama, iako nekad pomislim da imaju veze sa spolom bebe. Sa curama nije bilo tako intenzivno i bila sam smirenija. Šta vi mislite?
Cure moje ja sam sad zadnjih par dana jako nervozna i živčana, ne znam da li je zbog vremena ili me jednostavno nesto uhvatilo bar tri puta dnevno poludim bez razloga i sve mi ide na živce
Nadam se da ce to uskoro proći jer još malo pa su božićni blagdani pa ih bas ne bi htjela dočekati u ovakvom raspoloženju
Sortiraj odgovore
Najstariji