Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    24. Studeni 2014. 11:29

Ola, cure
    Da se i ja malo uključim.
    U prvoj trudnoći ... mučnina jako malo, malo prištića ... plačljiva, promjenjiva raspoloženja, nisam znala šta mi se to događa, iako sam po prirodi osjetljivija... ovo je bilo ajme, majko!!
    Sada, u drugoj, mučnine su se začudo odužile, više povračala, prištića, a kosa se još od prve nije oporavila, pa je nastavila otpadat..  Sada sam u 18 tjednu.
    A mogu reć da se još sporije krećem, i pitam se kad će kako će to biti kad budem pri kraju. Imamo sto stepenica do kuće, a muž je rekao da će i dizalicu nabavit
    Svakako, želim reći i sada sam osjetljiva, ali pošto sam sad iskusnije , ne zamaran se puno sa suzama . Kad dođem, isplačem, i zna da je to normalno. A cura je na putu, kao i prvi put

29.8.2022. ➕

Pavla
    24. Studeni 2014. 20:01

Kad sam ja na početku trudnoće vadila kompletnu krvnu sliku, šećer mi je 5.5. Ginekologica mi je rekla da je za trudnicu taman na granici. Tako da je ja mislim 5.5.
    Kasnije me poslala na OGTT i bio mi je u redu, sada me čeka i druga provjera.

29.8.2022. ➕

Aleksandra2
    24. Studeni 2014. 20:55

Pozdrav svima! Ovo mi je prva trudnoca, Nekidan sam saznala da je curica. :)
    Termin je 6.4. Trudnoca zasad super. Nikakvih mucnina ni posebnih tegoba. Samo glupa  zgaravica.
    Iz Splita sam.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ninika11
    24. Studeni 2014. 20:55

Meni su rekli kad sam vadila da mora biti do 5.1. Nataste

tratinčica4
    25. Studeni 2014. 09:46

Poz cure, evo i mene proljetne.. termin 12.3.2015. i čekamo bracu..
    što se tiče OGTT-a, meni na nalazu piše ovako: - glukoza na tašte    4.5 mmol/l         <5.1
                                                                         - glukoza nakon 2h   6.57mmol/l         <8.5

Ribica153
    25. Studeni 2014. 09:51

Mene moj doktor (privatnik) nije poslao na OGTT a sad sam 24 tjedan, i bila smaa na kontroli kod njega prije 3 dana. E sad, ja više neću kod njega, nego za mjesec dana na 4 D pa u bolnicu, a čitala sam da se radi između 24 - 28 tjedna. Da odem na svoju ruku u Breyer izvaditi OGTT ili ima netko da ga nije doktor slao?

• Sreća2
    25. Studeni 2014. 10:36

Lijepi pozdrav,eto i mene.Nova sam ovdje.Termin mi je 8.5

Mihael

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.