Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    22. Listopad 2014. 13:26

jaooooo....katastrofa...
    hvala na pojasnjenju..

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    22. Listopad 2014. 15:16

...ovo za toplomjer prvi put cujem..ne zvuci nimalo privlacno! Ja se nisam usudila mjerit temp V-u u guzi, a kamoli ovo...

dakle, da se klonim izdajanja i to ce se sve samo regulirat??

22. Listopad 2014. 16:01

Ta metoda s toplomjerom je grozna, i da vise se nikako ne savjetuje. Crijeva moraju nauciti raditi svoj posao. Ako je stanje bas gadno i beba nije dojena vec je na adu, onda se moze dati cepic za stolicu. Ali mislim da ih daju samo na recept. 

Darija, nemoj izdajat ako mozes izdrzat. Normalno je da se probudis mokra i da osjetis pritisak u grudima. Bitno je da grudi nisu vruce, crvene i bolne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio
    22. Listopad 2014. 18:04

Ne cepici za djecu koja imaju problema sa stolicom uzimaju se na slobodno bez recepta,ja sam ih uzimala za malog prije par mj.,.

LuKi5
    22. Listopad 2014. 18:05

Uf, samo dok citam to za toplomjer mi je mucno. Grozna metoda.

14.06.2014. L ♥

brcka1902
    22. Listopad 2014. 21:02

Mi sad imamo papanje prvo na cicama onda još ad. Ispada da još nemam dosta mljeka za moju mazu.Ali barem smo naučili cicat bez boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.